Színes Ötletek

a kézügyes blog

NYEREMÉNYJÁTÉK A FACEBOOK OLDALON

Hamarosan elindul a tegnap beígért nyereményjáték facebook oldalunkon, úgyhogy most már ne menjetek messzire.

A nyeremény a képen látható csodaszép LOVE STORY vászonkép 20x30 cm-es méretben. 

latvanyterv_5_canvas-malyva.jpg

A játék menete: 

Az játék ma, 2018. február 06-án indul a Színes Ötletek blog facebook oldalán. A feltett kérdésre a helyes megfejtéseket a játékkiírások alá, a facebook oldalon várjuk komment formájában (a játékhoz segítséget ITT találtok). A játék holnap reggel 9.00-kor zárul. A helyes választ adók között sorsoljuk ki a Képáruház.hu által felajánlott nyereményt. A nyertesekkel a facebook-on vesszük fel a kapcsolatot, majd pedig a nyeremény felajánlója email-ben egyeztet a további részletekről.  

Sok sikert, vidám játékot kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4013639080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása