Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvújdonság: Beszéljünk róla
Könyvújdonság: Beszéljünk róla

A Beszéljünk róla! könyvsorozat a 3-7 éves korosztályt szólítja meg, az őket leginkább érintő történéseket, megrázkódtatásokat, izgalmakat veszi sorra remek képanyaggal kiegészítve.

 Fontos kiemelni, hogy a kötetek ulolsó oldalán részletes segítséget kap a szülő egy pszichológustól, hogy a címben feltett problémákat hogyan beszélje meg a gyermekkel. Szeretettel ajánlom hasonló korú gyermekeket nevelő  édesanyáknak és pedagósusoknak ...

Könyvajánló: Szabásminták használata
Könyvajánló: Szabásminták használata

Ez a remek kötet segítséget nyújt a készen, kereskedelemben kapható szabásminták szakszerű használatához és pontos méretre alakításához, majd elmagyarázza, hogyan készíthetünk saját szabásmintát a könyvben található alapszabásminták felhasználásával.

Nagyszerű érzés magunknak varrni, hiszen amit a saját alakunkra készítünk, az tökéletesen fog passzolni, így már csak a tökéletes kiegészítőket kell megtalálnunk álmaink ruháihoz.

A ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása