Színes Ötletek

a kézügyes blog

Óralapos éjjeliszekrény 
Óralapos éjjeliszekrény 

Imádom az ilyen típusú bútorátalakításokat. Egy egyszerű, kopottas, hokedliszerű asztalkából különlegesen egyedi, új bútordarab született. Elég egy jó ötlet, egy pici barkácstudás és festék, s már neki is állhatunk!

bútorfestés DIY

 

Az eredti, szögletes asztallap, új kör alakú fedést kapott, így nem csak több helyünk lett a pakolásra, hanem maga a bútor karaketere is merőben más lett. 

Ha hasonló tervben gondolkodtok, ilyen régebbi ...

Trópusi paradicsom régi raklapokból
Trópusi paradicsom régi raklapokból

Egy-egy jó állapotú raklapból, maradék lécekből, deszkákból némi barkácstudással kellemesen rusztikus, mindemellett praktikus, szemrevaló bútorokat fabrikálhatunk. Képességeinkhez, lehetőségeinkhez, anyag- és eszközparkunkhoz mérten sokféle elképzelést megvalósíthatunk, vágjatok bele bátran! 

raklap

raklap

 

Ez a korábban csupasz erkély ma már cseppet sem hasonlít régi önmagára. Pedig csupán régi raklapokat és sok-sok fantáziát használtak az ...

Szív küldi szívnek: egyedi ajándékötletek Valentin napra
Szív küldi szívnek: egyedi ajándékötletek Valentin napra

Az ajándékozás sok alkalommal okozhat fejtörést, nincs ez másképp Valentin napon sem. Akik ünneplik, természetes, hogy valami igazán különlegessel, megismételhetetlennel szeretnének kedveskedni szívük választottjának. Olyasvalamivel, amit évek múltán is szívünkben örömmel, boldog perceket felidézve veszünk elő.

ajánló valentin nap

 

A Képáruház.hu oldalán nem csupán egyszerű képeket készíttethetünk. Valentin napra  pedig olyan különlegességek között ...

Csodás új kötetek a Cser Kiadónál
Csodás új kötetek a Cser Kiadónál

A Cser Kiadó havi újdonságait nézegetve nem is tudom eldönteni, hogy melyik kötet tetszik a legjobban. Igazi ínyencségek következnek!

Szabásminták

könyvajánló

Saját méretünkre - blúzokhoz, szoknyákhoz, nadrághoz stb. - tökéletes szabásmintát készíthetünk e nagyszerű könyv alapján. 

Horgolt virágok

könyvajánló

A könyv lapjain - könnyen követhető ábrákkal és világosan felépített leírásokkal - 35 virág várja, hogy megszülessen munkánk nyomán. 
Egy ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása