Színes Ötletek

a kézügyes blog

Horgolás pólófonalból
Horgolás pólófonalból

Sok helyen találkozhattok a pólófonallal és a belőle megvalósított tárgyakkal -itt a blogon is-, ha valamilyen újrahasznosítós-varrós-fonós ötletet olvastok. A mai posztomban részletesen összegyűjtöttem mindent, amit erről a nem is oly bonyolult, ám annál érdekesebb technikáról tudni kell. Mindent megtudhattok arról, hogyan lehet újrahasznosított textíliákból praktikus lakáscikkeket és izgalmas kiegészítőket készíteni.

picmonkey_collage3.jpg

...

Sulikezdés - inspiráló ötletek gyermekszobákhoz
Sulikezdés - inspiráló ötletek gyermekszobákhoz

Nehéz szívvel írom le, de hamarosan újra kinyílnak az iskolák és óvodák kapui, búcsúzik nyár. Nálunk ez az utolsó egy-két hét általában a kinőtt ruhák szortírozásáról (és újak beszerzéséről), és persze a gyerekszoba kisebb-nagyobb átrendezéséről, alakítgatásáról szól. Játékok, könyvek, tárgyak jönnek, majd mennek, mindig kell a hely valami újnak. Szóval ilyenkor én is bújom a netet, valami használható, látványos, praktikus és kivitelezhető ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása