Színes Ötletek

a kézügyes blog

Varrjunk tüneményes kisrókát!
Varrjunk tüneményes kisrókát!

Ezt a kis vörös ravaszdit alapszintű varrásismerettel is könnyedén elkészíthetitek, garantáltan gyermekeink kedves pajtása lesz!

varrás plüssfigura

...

Egyedi díszpárnák
Egyedi díszpárnák

A díszpárnákat szeretjük. Meghitt, melengető, olykor bohém, vagy akár mókás darabokról is legyen szó, egy biztos, otthonunk nélkülözhetetlen kiegészítői. Ma olyan egyedi, saját kezűleg is elkészíthető modelleket gyűjtöttem össze, amelyekkel ti feldobhatjátok otthonotok megszokott jellegét, s stílusos darabjai lehetnek a későbbiekben mindennapjaitoknak.

díszpárna varrás

...

Kézzel varrott gyönyörű szívek
Kézzel varrott gyönyörű szívek

Otthonunk díszeként (ablakba, fogantyúkra függesztve) vagy bájos, egyedi ajándékként is igazi különlegességek ezek a míves szívek, egy-egy hosszú, szürke, hideg januári hétvégét érdemes hát varrogatással tölteni. S nem csupán egy szeretettel töltött kis csecsebecsével leszünk gazdagabbak, hiszen lelkünk is feltöltődik csupa jóval egy ilyen szívbéli  alkotótevékenység közepette.

...

Itt a farsang, áll bál!
Itt a farsang, áll bál!

A farsangi időszak az ügyes kezű anyukák egyik nagy kihívása. Nálam magától érthető, hogy saját kezűleg készítek jelmezt, el sem tudnám képzelni, hogy ne álljak neki a jelmezbarkácsolásnak. És mi tagadás, jól szeretnénk teljesíteni ezen a fronton, hisz a dicsérő szavakból azért az anyukáknak is jut majd a farsangi mulatságon.  És az idő szűkét sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a tuti jelmez elkészítéséhez idő kell, az anyagok és kellékek ...

Jelmezötletek 2016
Jelmezötletek 2016

A farsangi időszak az ügyes kezű anyukák egyik nagy kihívása. Nálam magától érhető, hogy saját kezűleg készítek jelmezt, el sem tudnám képzelni, hogy ne álljak neki a jelmezbarkácsolásnak. És mi tagadás, jól szeretnénk teljesíteni ezen a fronton, hisz a dicsérő szavakból azért az anyukáknak is jut majd a farsangi mulatságon.  És az idő szűkét sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a tuti jelmez elkészítéséhez idő kell, az anyagok és kellékek ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása