Színes Ötletek

a kézügyes blog

Húsvéti ötletek: nyuszifészek fonalból
Húsvéti ötletek: nyuszifészek fonalból

A  nyuszifészek-készítés visszatérő téma itt a blogon, többféle variációt mutattam már nektek az elmúlt években. Én minden évben megcsodálom az újdonságok e témában, engedjétek meg, hogy megmutassam a kedvenceimet!

picmonkey_collage7.jpg

...

Nyuszis dekoráció régi deszkákból
Nyuszis dekoráció régi deszkákból

A hétvégi igazi tavaszi idő meghozta az alkotókedvet hozzánk. Kislányommal elhatároztuk, hogy készítünk valamilyen bájos húsvéti meglepetést a suliba az osztályának. Olyasmire gondoltam, ami időtálló, később is elővehető, nem szakad, nem fakul, kevésbé sérülékeny, tekintve, hogy azért a másodikos osztályról van szó. A gyermekek csillogó szemeit és a tanító nénik reakcióit elnézve csak biztatni tudlak titeket is kedves olvasóim, ha tehetitek, ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása