Színes Ötletek

a kézügyes blog

Elindult a Színes Ötletek blog alkotói csoportja
Elindult a Színes Ötletek blog alkotói csoportja

Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy szükségünk lenne egy helyre, ahol az ötletelésen túl minden kedves olvasóm, követőm megmutathatja alkotását, kézműves munkáját, illetve kérdezhet, tippeket, praktikákat oszthat meg, kreatívkodhat online. Ebből kiindulva sokunk örömére és kérésére a hétvégén elindítottam alkotói csoportunkat a Facebookon.

A Színes Ötletek blog alkotói csoportja ezennel elindult, ITT tudtok csatlakozni hozzánk. 

01alkotoi_csoport_cover.png

Ide ...

Zene a Tintanyúllal: Farkasházi Réka és Tintanyúl koncert lesz a Mizo-Pöttömkertben
Zene a Tintanyúllal: Farkasházi Réka és Tintanyúl koncert lesz a Mizo-Pöttömkertben

A Budapest Park ismét a gyermekek birodalmává változik mesékkel, színházzal, játékokkal, színes tintákkal és ugrálóvárral. Augusztus 6-án a Holdvilág Kamaraszínház és a Batyu Színház Rémusz bácsi című előadását láthatják a gyerkőcök, de Farkasházi Réka és Tintanyúl is élen jár majd a mulatságban.

19942801_1288571737935175_3965139687725130448_o.jpg

...

Kreatív játékok a szünidőre
Kreatív játékok a szünidőre

Szülőként pontosan tudom, hogy a szünidő alatt bizony nem kis kihívás pár órára lekötni gyermekeinket. Hiszen a nyár nem mindig a csobbanásról, strandolásról és a pihenésről szól. Mi sok időt töltünk itthon is a szünet alatt, s amíg ez az idő nekünk felnőtteknek sokszor a munkáról, a ház körüli tevékenységekről, és a háztartásról szól, a gyermekek hajlamosan unatkozni, órákig tabletezni vagy éppen nyúzni a szüleiket valamilyen tevékenység vagy ...

Könyvújdonság: Mikromakramé, 25 csodálatos ékszer
Könyvújdonság: Mikromakramé, 25 csodálatos ékszer

Ismét kapható az általam is nagy várakozással kísért Mikromakramé könyv. A könyv csodálatos ékszereket felvonultató gyűjteményén keresztül felfedezhetjük a mikromakramé fantasztikus világát. Ezzel  a technikával bámulatos darabokat alkothatunk, legyen szó karkötőről, nyakláncról, függőről vagy fülbevalóról. A minták között mindent megtalálunk - az egyszerű csomózott ékszerektől a szebbnél-szebb gyöngyök és zsinórok játékából felépülő ...

Flamingómánia
Flamingómánia

A flamingómotívumok az idei nyár nagy-nagy kedvencei. Lehetnek ruhán vagy táskán, lehet kulcstartó, óriási úszógumi, plüssállat, kendő, írószer meg úgy általában bármi, imádjuk. Épp ezért kreatív tevékenységeink során is felbukkanhat, ehhez hoztam ma nagyszerű ötleteket.

 

picmonkey_collage7.jpg

...

20 csodás ötlet virágcserepek, kaspók megújítására
20 csodás ötlet virágcserepek, kaspók megújítására

Amikor a szezon elején előszedjük a pincéből/sufniból/garázsból a cserepeinket, kaspóinkat, ültetőedényeinket, bizony látható, hogy idővel kopnak, fakulnak, sérülnek. Persze olyan is van, hogy szimplán csak megunjuk a sima, egyszerű külsejüket, és valami újdonságra vágyunk. Egy csipetnyi kreativitással csodás új külsőt varázsolhatunk, az alkotótevékenység pedig már önmagában is remek kikapcsolódás. Most nyáron nekem is több időm van ilyesmikkel ...

Kánikula? Kedvezmény!
Kánikula? Kedvezmény!

Szuper hírt tartogattam nektek mára, tudjátok, ez az a várva várt akció, amelyet egy évben csak egyszer rendezünk meg.  A tavalyi sikerén felbuzdulva és a sok érdeklődésnek eleget téve a mai nappal kezdetét veszi a Színes Ötletek webáruházban a KÁNIKULA AKCIÓ .

cser_kaniluka_kedvezmeny.jpg

A rutinos olvasóim már tudják, hogy ez pontosan mit is jelent, a legfontosabb, hogy legyetek résen! Ugyanis minél magasabbra kúszik a hőmérő higanyszála, annál nagyobb kedvezményt adunk! Idén a ...

Könnyű nyári táskák szabásmintával
Könnyű nyári táskák szabásmintával

A csodálatos nyár örömére egy táskaszabásmintát hoztam, anyagtól és vállhossztól függően készülhet bevásárlószatyor vagy akár válltáska is belőle, kinek hogy praktikusabb. Az alapmintát kicsit variálhatjátok igény szerint, kerülhet rá zsebecske, patent, gomb vagy egy díszítő masni/virág is.

Ráadás szabásminta, könnyű, virágos nyári táska: 

Forrás: usefulDIY

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a   ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása