Színes Ötletek

a kézügyes blog

Nyereményjáték 3. - a legbecsesebb ajándék

Folytatódik négy állomásból álló nyereményjátékunk a Képáruház.hu jóvoltából, hihetetlen, de már a harmadik nappal. Az igazi ajándékok sosem a fenyőfa alatt vannak… hanem körülötte - emlegetjük mi is sokszor, és ezt kik tudhatnák a legjobban, ha nem a nagyszülők? Nekik mindig ideális ajándék lehet valamilyen unokás fotó, főleg, ha nem egy szokványos megoldásban gondolkodunk. A Képáruháznál sok-sok, kifejezetten unokás, családos, gyermekes fotóajándék közül válogathattok, mai játékunk is e téma köré épül majd. 

unokak-a-fa-korul.jpg

A nyeremény pedig nem más mint egy  „Unokák” típusú kép tervezése, és belőle 20x30cm-es vászonkép készítése, házhoz szállítással. 

Ha szeretnétek részt venni a játékban, nincs más dolgotok, mint figyelni a facebook oldalunkat, mert hamarosan érkezik a kérdés persze egy kis segítséggel.

 A helyes válaszokat a játékkiírások alá, a facebook oldalon várjuk komment formájában egészen másnap 9h-ig. A helyes választ adók között naponta, az adott játék lezárása után sorsoljuk  ki a Képáruház.hu által felajánlott nyereményeket. A nyertesekkel a facebook-on vesszük fel a kapcsolatot, majd pedig a nyeremény felajánlója email-ben egyeztet a további részletekről. 

Sok sikert, vidám játékot kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3813480793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása