Színes Ötletek

a kézügyes blog

Télapó itt van! Kreatív ötletek, inspirációk, mintaívek
Télapó itt van! Kreatív ötletek, inspirációk, mintaívek

Jövő héten szerdán megérkezik a Nagyszakállú, úgyhogy nagyon is itt az ideje ötletekkel felvértezve készülni a fogadására. Mai posztomat kisgyermekes családoknak, pedagógusoknak, szakkörösöknek is szeretettel ajánlom!

befunky_collage.jpg

...

Szánkós díszek az ünnepekre
Szánkós díszek az ünnepekre

Előző posztomban  hangulatos, múltidéző korcsolyás dekorációkat mutattam nektek, s ez a mai poszt hasonló békebeli hangvételű lesz. A korcsolyák mellett a szép formájú szánkók is teret hódítanak az ünnepi dekorációk világában, sőt e kettő együtt is fantasztikusan mutat. Legyen akár egy valódi, régi szánkó, akár egy szép dísznek készített darab, garantáltan hangulatos kompozíciót készíthetünk belőle.

befunky_collage.jpg

...

Alkossunk együtt az ünnepek alatt is!
Alkossunk együtt az ünnepek alatt is!

Szinte észre sem vettünk, s már nyakig vagyunk az ünnepi készülődésben. Elsőként mi itthon most az advent első hétvégéjére készülünk, aztán jöhet a többi megalkotásra váró projekt. Itt a blogon igyekszem rengeteg naprakész és alkalomhoz illő ötlettel szolgálni, ebből talán ti is megtaláljátok a nektek tetsző és hasznosítható inspirációkat. Én persze nagyon kíváncsi vagyok a ti munkáitokra is, épp ezért hoztam létre nemrégiben alkotói ...

Adventi koszorúk csillogó pompában
Adventi koszorúk csillogó pompában

A múlt héten elkezdtük az adventi készülődést, sokféle ötletet mutattam nektek koszorúkészítéshez. Olvashattatok a  koszorúkészítés alapvető fogásairól , láthattatok tematikus ötletgyűjteményt  piros koszorúkról , illetve a  pasztell árnyalatúakat  is sorra vettük, végezetül pedig egy nagy csokornyi  ajtódíszt és kopogtatót  is mutattam. A hét első napján a természetes alapanyagok voltak túlsúlyban, ma pedig a csillogó pompa, az arany és ezüst ...

Készüljünk az ünnepekre!
Készüljünk az ünnepekre!

Mint minden évben, most is 30-70 %-os kedvezménnyel juthattok azokhoz a kötetekhez, amelyek segítenek ebben! A Cser Kiadó már-már hagyományosnak mondható ünnepi Színes Ötletek akciója a mai nappal ugyanis kezdetét vette, válogassatok akár saját örömötökre, akár ajándékba, most nagyon kedvező áron juthattok a kiszemelt kötetekhez!  Az ünnepi kínálatból 2017. november 14-től 20-ig, illetve a készlet erejéig válogathattok a Cser Kiadó webshopjában !

cser_keszletkisopro_szines_otletek_fb.jpg

Adventi koszorúk természetes alapanyagokkal
Adventi koszorúk természetes alapanyagokkal

A múlt héten elkezdtük az adventi készülődést, sokféle ötletet mutattam nektek koszorúkészítéshez. Olvashattatok a koszorúkészítés alapvető fogásairól , láthattatok tematikus ötletgyűjteményt piros koszorúkról , illetve a pasztell árnyalatúakat is sorra vettük, végezetül pedig egy nagy csokornyi ajtódíszt és kopogtatót is mutattam. A hét első napjára a természetes alapanyagok lesznek túlsúlyban, ilyen típusú koszorúkat hoztam nektek mára!

 

befunky_collage.jpg

...
Adventi és ünnepi ajtódíszek, kopogtatók
Adventi és ünnepi ajtódíszek, kopogtatók

Előző bejegyzésemben igen részletesen bemutattam nektek az adventi koszorúk készítésének fortélyait, a szükséges alapanyagokat és kellékeket. Ideje rátérnünk a konkrét koszorúkra, ajtó- és asztaldíszekre, hiszen -ahogyan tegnap is írtam- a jó borhoz is idő kell, nekünk is szánnunk kell időt az inspirálódásra, az alapanyagok beszerzésére és persze az alkotásra is.

befunky_collage2.jpg

...

Adventi koszorú készítése: ötletek, fortélyok az első lépésektől a gyönyörű végeredményig
Adventi koszorú készítése: ötletek, fortélyok az első lépésektől a gyönyörű végeredményig

Egy saját készítésű adventi koszorú/ajtó- vagy asztaldísz nem csak a készítője szemében sokkal értékesebb, hanem családi körben is becses darab lesz. Birtokolhatod az alkotás semmivel össze nem hasonlítható érzését, s az örömödben a környezeted is osztozni fog. A 2017-es év első ünnepi posztjában részletesen bemutatom nektek, hogy milyen alapanyagokra, eszközökre lesz szükségetek, mire figyeljetek, hogyan fogjatok hozzá, mitől lesz tökéletes a ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása