Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvajánló: Nyomatkészítés

Ilyenkor ősszel, amikor hűvösebbre fordul az idő, nagyon szeretek bekuckózni picinyke alkotósarkomba, és beleásni magam valamilyen időigényesebb technikába. Most több idő jut az elmélyülésre és a kiteljesedésre egyaránt. A nyári pörgés lecsengett, az esős idő pedig sokszor eleve "bezár" a négy fal közé. A sablonfestés, stencilezés szeretete nem most kezdődött, mindig is vonzott, és igen sokféle módszert kipróbáltam már. Most egy egészen új irányból közelítem meg, a nyomatkészítés különböző, otthon is kivitelezhető világa felől.

nyomat_konyvajanlo_blog.jpg

Iskolai emlékeimből még felidézem az első linómetszetes munkadarabomat, miközben legújabb könyvzsákmányomat lapozgatom. A Nyomatkészítés kötetben szerencsére sokkal érdekesebb megvilágításba kerülnek az egykori technika és háztartástan órák, hiszen már rögtön az elején elém tárul a nyomatkészítési módszerek és technikák tárháza. Emellett extra adag inspirációt is tartalmaz a könyv, tele van igényesen befotózott, egyedi és finom eleganciát sugalló tárgyakkal, amelyek mint a szerző keze munkáját dicsérik. A kötet kevésbé drága, ugyanakkor hatékony, házilagos módszerekre épül, s olyan eljárásokkal ismerkedhettek meg, amelyek elsajátításával valódi művészi nyomatokat készíthettek. A sablonkészítés különféle módszereivel, majd a nyomatkészítés technikáinak alkalmazásával már csak a nyomótechnika erejére van szükség, az egyedi, és sokszorosított képek készítéséhez. Kell ennél több egy borongós őszi délutánon?

A kötet webáruházunkban is elérhető 20% kedvezménnyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8412894944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása