Színes Ötletek

a kézügyes blog

Meghitt fényű faleveles lámpás

74519730b7ad0a926a140cc99e97563d.jpg

Az őszi hangulat megteremtéséhez szinte nélkülözhetetlen és szívet lelket melengető kellék egy-egy pislákoló fényű lámpás vagy mécsestartó. Sokfélét készíthetünk mi magunk is az évszak megismételhetetlen  bájához méltóképp passzítva. Ma egy faleveles ötletet mutatok nektek!

Anyagszükségletet tekintve gyönyörű, színes őszi levelekre, befőttesüvegre, decoupage ragasztóra és ecsetre lesz szükség. Ha van otthon egy pici rafia, az is jól jöhet a végső dekoráláshoz. Mivel a levelek vastagok, előtte picit le is préselhetitek (vastagabb szárat ki is vághatjátok frissiben), de ne szárítsátok ki teljesen, mert akkor töredezni fog. Sűrűbb ragasztót használjatok, ebben az esetben ezzel könnyebben boldogultok, mint a hígabb változatokkal. A levelek alá, majd föléjük is kenjetek ragasztót. Mivel a dekoráció friss alapanyagból készül, idővel veszít majd a színéből, fakul, szárad, ha tartósabb díszt szeretnétek inkább selyem- vagy más vékonyabb fajta műleveleket használjatok.

0819c07980f280e4332fd9cc5f173911.jpg

6cb99567947fde0cf5bbb17a439b66d2.jpg

További őszi dekorációk ötleteket is találtok itt a blogon, kattintsatok IDE!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3912885702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása