Színes Ötletek

a kézügyes blog

Őszi színpompa bogyókkal

Az őszi erdő rengeteg színpompás kincset rejt. Galagonya, berkenye, som, csipkebogyó, som, borbolya, madársbirs, dérbabér, csak néhány jól ismert bogyós termés, melyek közül sokat lekvárként, gyógyteaként vagy éppen aszalva is fogyaszthatunk, szemet gyönyörködtető, harmóniát sugárzó küllemük miatt viszont díszítésre is használhatunk. 

picmonkey_collage8.jpg

Dekorációk, ajtó- és asztaldíszek, koszorúk készítésére sokféle bogyót használhatunk, de az ősz egyébként is bővelkedik színpompás alapanyagokban (termések, csonthéjasok, színes levelek, örökzöldek, tobozok, moha, szárított gyümölcsök), mindenezek ragyogó színű bogyókkal társítva csodás harmóniát teremtenek. Ha időtállóbb díszeket szeretnétek készíteni, akkor természeten élőnövények helyett választhattok mű változatokat is. Manapság már én sem idegenkedem tőlük annyira, meglehetősen szép, igényes kivitelű darabokat is találni a kereskedelemben, nem is olyan drágán. Díszítésre alkalmas bogyókról ebben a cikkben részletesen olvashattok.

picmonkey_collage.jpg

kép forrása

 

És akkor jöjjenek az ihletadó ötletek!

15.jpg

7.jpg

1.jpg

10.jpg

2.jpg

8.jpg

11.jpg

3.jpg

9.jpg

12.jpg

4.jpg

picmonkey_collage.jpg

13.jpg

5.jpg

14.jpg

6.jpg

 

Forrás: pinterest

További őszi dekorációk ötleteket is találtok itt a blogon, kattintsatok IDE!

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le. 
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7812877652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása