Színes Ötletek

a kézügyes blog

Legfrissebb Színes Ötletek kötetek: Stencilezés és Zsinórsodrás

Jó hírrel kezdem a hetet, ma két friss, ropogós Színes Ötletek kötet érkezett a nyomdából! Webáruházunkban máris elérhetők (a megszokott 20% kedvezménnyel), mutatom is őket gyorsan!

A stencilezés alapjai

Rég vártuk már e kötetet, magam is szívesen hódolok e technikának, szabadidőm jelentősebb részét kitölti a bútorfestés mellett. A szerző számotokra is ismert lehet, nem véletlenül, Ő Enikő, az EnArt Design tulajdonosa.  A stencilezés nagyon látványos technika, amellyel könnyen, gyorsan dekorálhatjuk a kiválasztott felületet. Díszíthetünk textileket, dolgozhatunk vele fára, papírra, üvegre, de akár a bútorainkat is egyedivé varázsolhatjuk egy jól megválasztott stencillel. Egy-egy falszakaszt is látványosabbá tehetünk stencilezéssel, idézve a régi festőhengerekkel díszített felületek hangulatát.  A könyvben szereplő tárgyak elkészítésének részletes leírása alapján saját munkáinknak csak a fantáziánk szabhat határt. 

stencil.jpg
megrendelés

Zsinórsodrás

A kötélverőé egy igen érdekes, ősi foglalkozás, amelybe most mi is belekóstolhatunk néhány egyszerű eszköz révén.  E könyvünkben bemutatjuk, hogyan sodorhatunk zsinórokat puszta kézzel, egy nehezék, kampók és kötélverő szerkezet segítségével. A különböző vastagságú és mintájú zsinórok és kötelek alkalmazásával használati tárgyak elkészítésének részletes leírását is közöljük. 

zsinorsodras.jpg

megrendelés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6312821426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása