Színes Ötletek

a kézügyes blog

Programajánló: Kacskaringó Fonalfesztivál, 2017 ősz

Elsősorban a kézimunkázás (kötés, horgolás) szerelmeseinek ajánlhatnám a címben említett programot, de tapasztalatból mondom, én, kevéssé szakavatottként is roppantul élveztem a korábbi rendezvényeket. Rengeteg, számomra addig ismeretlen technikával, eszközzel és alapanyaggal ismerkedtem meg, és a meglehetősen alapszintű horgolásismereteimet is sikerült fényesebbre csiszolnom. Úgyhogy nagy örömmel teszem közhírre, hogy idén ősszel is megrendezésre kerül a nagy sikerű Kacskaringó Fonalfesztivál.

21232057_1617257108306282_1153826280224978070_n.jpg

 

Ezen a nagyszabású kiállításon és vásáron mindent megtaláltok ami kötéssel és horgolással kapcsolatos. A szakma neves képviselői (Annás Kertje, Bilum, Burda, Cherry Art, Cser Kiadó, Fonallak, Fonalland, Gyapjúmesék, Ibbie Fonal, Makkműhely, Ninas Threads, Yarn Net) tiszteletüket teszik. Kedvetekre válogathattok a legújabb fonalakból, eszközökből, kiadványokból és szép kivitelű könyvekből vagy részt vehettek a nyitott műhelyek valamelyik foglalkozásán is.

A belépődíj 1000 Ft, amely teljes egészében levásárolható bármelyik kiállító standjánál. Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes a belépés.

Kiállítóink listája (folyamatosan bővül)

Helyszín, időpont

Találkozzunk 2017. október 15 (vasárnap)., 10.00-18.00 óra között a megszokott helyszínen (1119 Budapest, Fehérvári út 47., TEMI Fővárosi Művelődési Háza).

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon: ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr9212807212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása