Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvajánló: Szabásminták használata

Ez a remek kötet segítséget nyújt a készen, kereskedelemben kapható szabásminták szakszerű használatához és pontos méretre alakításához, majd elmagyarázza, hogyan készíthetünk saját szabásmintát a könyvben található alapszabásminták felhasználásával.

Nagyszerű érzés magunknak varrni, hiszen amit a saját alakunkra készítünk, az tökéletesen fog passzolni, így már csak a tökéletes kiegészítőket kell megtalálnunk álmaink ruháihoz.

A könyv részletesen bemutatja az anyagokat, eszközöket, varrókellékeket, megtudhatjuk hogyan válasszunk anyagot, megismerkedhetünk a kereskedelemben készen kapható szabásmintákkal, megtanulhatjuk a szabásminta értelmezését, a méretek pontos levételét, a tűzést, a jelölést, a szabást, elsajátíthatjuk a szabásminták átalakításának és módósításainak mikéntjeit és saját szabásmintát is tervezhetünk. Emellett betekintést nyerhetünk a különféle fazonokba (legyen szó szoknyáról, ruháról, gallérról vagy zsebről) és a főbb varrástechnikákba is. Tényleg nagyszerű, hiánypótló kötet, magam is élvezettel forgatom, szívből ajánlom a ti figyelmetekbe is.

A kötetet 20 % kedvezménnyel webáruházunkból tudjátok megrendelni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr3112354033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása