Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvújdonság: Szövés kereten, szádfán, karmantyúfán

Már előrendelhető a Cser Kiadó első idei kézműves témájú könyvújdonsága a nagy érdeklődésre tekintettel változatlan  utánnyomásban: a Szövés kereten, szádfán, karmantyúfán című keménytáblás, szép kivitelű könyv.

A szövés eszközei sokfélék, varázslatos szépségű kelmék készülhetnek néhány földbeszúrt karón éppúgy, mint számítógép vezérelte gépeken. A legegyszerűbb szövőszerkezetek közé tartozik a szövőkeret, a szádfa, a nomád szövőszék, a szövőkártya és a karmantyúfa, ezek mégis lehetőséget adnak szinte valamennyi szövéstechnika kipróbálására és elsajátítására szövőszékek, és más hely- és pénzigényes eszközök nélkül. 
Olyan tárgyakat, kelméket készíthetünk velük, amelyeket büszkén viselhetünk. A kísérletező kedvű szövőket és kézműves szakkörök, tanfolyamok, táborok vezetőit arra bíztatjuk, használják ki ezeket a lehetőségeket, próbálják ki ezeket az ősi szövésmódokat, és adják tovább tanítványaiknak. 
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2412354083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása