Színes Ötletek

a kézügyes blog

Szivárványos horgolt táska nyárra
Szivárványos horgolt táska nyárra

horgolás kézimunka nyári táska

Itt a nyár, szárnyalnak a színek, ilyenkor bátrabban választunk élénk, színpompás darabokat az öltözködés és a kiegészítők terén. Miért is ne tárnánk ki a szívünket és lelkünket a nyár minden árnyalata felé? 

...

Megelevenedő mesevilág a júliusi Pöttömkertben
Megelevenedő mesevilág a júliusi Pöttömkertben

Július 3-án Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park az esti koncertek mellett ismét a csöppségek birodalmává változik. A Pöttömkert újfent számos, az apróságok és a szülők számára egyaránt szórakoztató játékkal és bemutatóval várja a látogatókat, a havonta megújuló programban ezúttal például lovaglást, gipszszobrászkodást, csillámtetoválást, Eszter-lánc mesezenekart és vizes népi játékokat is találhatunk – mindezt ...

Jégkrémes aszfaltkréta saját kezűleg
Jégkrémes aszfaltkréta saját kezűleg

Egy kihagyhatatlan nyári, szünidei ötletet tartogattam mára. Aszfaltkréta saját kezűleg, de nem ám akármilyen! Mintha hűsítő jégkrémek lennének, ugye?

aszfaltkréta csináld magad

 

Elképzelhető, hogy páran legyintenek, hiszen az aszfaltkréta bárhol, olcsón beszerezhető mulatság, minek házilag vesződni vele? Hát kérem, szerintem, kihagyhatatlan móka együtt keverni-kavarni, új színeket létrehozni, valami  nagyszerűt alkotni közösen a gyermekeinkkel. 

aszfaltkréta csináld magad

...

Inspiráló ötletek kertszépítéshez
Inspiráló ötletek kertszépítéshez

A mai bejegyzésben olyan kertszépítő ötleteket gyűjtöttem csokorba, amelyek látványa vagy épp csak egy kis részlete megragadott, elindított bennem valamit. Virágpompa, kedves kis részletek, tökéletesre komponált terek, vagy pont a kusza, buja bájos szegletek, elég sokféle látvány kedves a szívemnek,inspirálódjatok velem ma is.

 

 

 

 

 

 

 

Container garden

 

Ive seen these frames at home depot. I want to do it so bad!

 

container gardening - buckets of succulents

 

Great container garden plants? Succulents!

 

Raised Bed Ideas

 

DIY Garden Tower Pictures, Photos, and Images for Facebook, Tumblr, Pinterest, and Twitter

 

Raised Beds inside fence...love the look of this!!! And the Dogs would stay out of the flowers when they are running!

 

some great ideas for the backyard!

 

Terasse

 

love the rustic look

 

28 Container Gardens for Spring: Day 27

...

Készítsünk mesekertet!
Készítsünk mesekertet!

Ahogy közeleg az utolsó (első - nézőpont kérdése) betű a VAKÁCIÓ feliraton, egyre nagyobb fejtörést okoz nekem is a ránk váró szabadidő hasznos eltöltése. Gyűjtöm az ötleteket, keresem a tartalmas, kreatív programokat, feladatokat, játékokat. Ma is egy szuper ötletet hoztam, a következő hétvégi pizsipartin el is készítjük a lányokkal!

 

vakáció szünidő kert tündérkert mesekert

 

...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása