Színes Ötletek

a kézügyes blog

Levendula-szerelem
Levendula-szerelem

Szeretem a levendulát. Az illatát, a színét, a hangulatot, amit áraszt, ahogy betölti a  provence-i tájat, ahogy kényezteti az érzékeimet, szeretem mindenestül. Velem tartotok most egy levendulás körutazásra? Gondolatébresztő, színes és szinte szagos-ízletes képek, minden ami levendula, minden, amiért szeretem.

dekoráció inspiráció levendula

Levendula tájak

A végeláthatatlan lila csíkok itt-ott rusztikus vidéki épületekkel főként dél-európai térségeket juttatnak eszünkbe, ...

Csináld magad: Papírroló
Csináld magad: Papírroló

Mára egy nagyon látványos ötletet tartogatok, megmutatom, hogy készíthető különleges papírroló tapétából. Kisebb ablakokra, hétvégi házba, de verandára, erkélyre is nagyon praktikus megoldás!

roló árnyékoló papírroló sötétítő csináld magad DIY

roló árnyékoló papírroló sötétítő csináld magad DIY

Anyagok:

  • Tapéta (vagy valamilyen strapabíró, fényáteresztő papír)
  • Zsinór
  • Olló, vonalzó
  • Lyukasztó (akár mintalyukasztó is vagy ár is)
  • Zsinórfék
  • Talpétavágó/sniccer
  • Papírragasztó, esetleg kétoldalas ragasztószalag

roló árnyékoló papírroló sötétítő csináld magad DIY

...

Hangulatos fények úszógyertyákkal
Hangulatos fények úszógyertyákkal

Úszógyertyákkal igazán különleges hangulatot teremthetünk nyáresti borozgatáshoz, kerti bulikhoz, összejövetelekhez, grillpartikhoz. Használjuk ki a balzsamos nyári éjszakákat, élvezzük a hangulatos, vibráló, sejtelmes fényeket.

gyertya gyertyaöntés úszógyertya

 

A gyertyákat akár magunk is elkészíthetjük, hiszen nem különösebben bonyolult. Év közben érdemes a megmaradt csonkokat gyűjteni, hiszen ezeket felolvasztva magunk is önthetünk gyertyákat. Úszógyertyákhoz ...

Pufifesték házilag
Pufifesték házilag

Biztosan sokan ismeritek a hőre domborodó 3D-s festékeket, talán használtátok is valamelyiket. A lányom például rajong érte, két másodperc alatt kivégez egy tubust. Találtam egy bombajó, és szuper egyszerű receptet a házilagos elkészítéshez, amelyet már le is teszteltem gyorsan, és jelentem, tökéletesen működik. Gyertek kotyvasszatok velem, délután ovi/suli után lehet is pingálni! Pedagógusok, óvónénik figyelmébe is szeretettel ajánlom, hiszen fillérekből ...

Kavicsdíszek nyári hangulatban
Kavicsdíszek nyári hangulatban

Imádom a kavicsokat! Nyáron pedig különösen, hiszen ilyenkor jó eséllyel sokan jutunk természetes vizek közelébe, ahol hamar eluralkodik rajtam a gyűjtőszenvedély. Vízpart, hegyi túra, kavicsok, kövek sok helyütt akadnak, és én mindenhonnan hozok párat emlékbe, ahová eljutok. Dekorációs célra persze barkácsáruházakban is vásárolhatunk néhány zacskónyit, mert hangulatos díszek fontos kellékei. Mutatom is, mire gondolok:

 

kavics kavicsfestés kavicsdísz

 

 

...

Lélegzetelállító családfa a falon
Lélegzetelállító családfa a falon

Sokféle falra festett családfás ötletet mutattam már nektek itt a blogon ( ITT , ITT és ITT ), egyszerűt, gyermekszobába valót, egészen terjedelmes méretűt, tekerdő mintájút vagy épp modern vonalvezetésűt, de ez most mindent visz nálam. Egyszerűen lenyűgöző a látvány, nektek hogy tetszik?

festés falfestés

Forrás: FabArt


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a   Színes Ötletek Facebook-közösségéhez , hogy első kézből ...

Csupa halacskás ötlet gyerekeknek
Csupa halacskás ötlet gyerekeknek

pritt nyár vakáció hal halacskaA  Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Most már tényleg nem kell sokat várnunk a vakációra, ennek örömére mára igazi vízparti hangulatot teremtünk itt a blogon. Jöjjenek a halacskák minden mennyiségben!

...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása