Színes Ötletek

a kézügyes blog

A Föld napja - ünnepeljünk együtt kreatívan!
A Föld napja - ünnepeljünk együtt kreatívan!

Föld napja pritt csináld magadA Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik.  Április 22-e a Föld napja. Ez alkalomból különféle eseményeket szerveznek világszerte, felhívva a figyelmet a Föld természeti környezetének a megóvására. 

...

Csupa kreatív ötlet faalapanyagból
Csupa kreatív ötlet faalapanyagból

Fából vaskarikát? Ha nem is pont azt, de számtalan kreatív szemléletű, újragondolt, olykor meglepő használati tárgyat mutatok nektek, s közös bennük, hogy mind-mind fából vannak.

fa lakberendezés DIY csináld magad

 

Sámli

Csupán egy átlagos kis sámli, na de milyen bevállalós színben! És a vintage koptatás teszi igazán különlegessé, egyedivé.

fa lakberendezés DIY csináld magad

Szőnyeg lécekből

Néhány megmaradt lécből szuper "szőnyeget", cipőalátétet állíthatunk össze.  Tetszés ...

20 csodálatos papírvirág
20 csodálatos papírvirág

DIY csináld magad papír papírvirág virágkészítés anyák napjaPapírvirágokat sokféle alkalomra készíthetünk, ajándékba, szülinapra, jeles napok okán (pl. anyák napja), ballagásra, és persze egyszerűen csak a saját örömünkre. Csokorba köthetjük, beltéri dekorációként is használhatjuk, vagy akár hajdísz is lehet belőlük. A közeljövőben ünnepelhetjük az édesanyákat, és a ballagási meghívók is célba érnek lassan, tehát alkalom ígérkezik bőséggel, válogassatok hát az ötletekből.

...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása