Színes Ötletek

a kézügyes blog

Minikert egy rozsdás talicskában
Minikert egy rozsdás talicskában

Ültetni jó. A virágzó kert, akármilyen picike is, szemünket és lelkünket egyaránt simogatja. A hagyományos kaspók és cserepek helyett választhatunk újrahasznosításra váró tárgyakat is ültetőedénynek. Például egy régi talicskát!

1_4.jpg

 

...

Kerti ücsörgők és asztalkák raklapból
Kerti ücsörgők és asztalkák raklapból

A raklapok - legyen szó használt vagy új darabokról - felhasználása a lakberendezésben napjainkban nagy divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak. Egyrészt, mert olcsó (újak 2500 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), mégis rendkívül jól variálható, másrészt nagyon sok minden megvalósítható belőlük otthon, saját kezűleg is. Bátran lehet kísérletezni, bútorálmokat ...

Csináld magad: Ötletes jelölők a veteményesbe
Csináld magad: Ötletes jelölők a veteményesbe

Talán nem én vagyok az egyetlen, aki a hétvégén szakít egy kis időt a kertészkedésre is. Nekik (is) szól ez a mai bejegyzés. Nézzük, hogyan készíthetünk egy kis kreativitással vidám, ötletes jelölőket a kertbe.

1. Festett kövek

csináld_magad diy kert

 

Ehhez csupán néhány nagyobb kavicsra lesz szükség. Akrilfestékkel pillanatok alatt be lehet festeni, a türelmesebbek természetesen az elvetett növényeket is rápingálhatják. Ugyanez szalvétatechnikával is ...

Kreatív kiskertek erkélyre, teraszra
Kreatív kiskertek erkélyre, teraszra

A mai bejegyzésben erkélyekhez gyűjtöttem kiskertes és kiülős ötleteket. Mert a kert, akármennyire picike is, öröm, és egész kis helyeken is megvalósítható! Futónövényeket még egy kisebb falfelületre is futtathatunk!

erkély kert terasz

Színesre festett virágcserepekkel fokozhatjuk a hatást, virágok vagy fűszernövények is kerülhetnek beléjük!

erkély kert terasz

Természetes hatás kaviccsal!

erkély kert terasz

Még egy ötlet növények futtatásához!

erkély kert terasz

erkély kert terasz

Ahol picit nagyobb a hely, ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása