Színes Ötletek

a kézügyes blog

Újdonságok a Cser Kiadónál

A múlt héten három új kötet került a Cser Kiadó könyvespolcára, s mivel mindhárom érdekes lehet a számunkra, örömmel adok hírt róluk itt a blogon.

Papírtányér-figurák

A Színes Ötletek könyvsorozat legújabb tagja az ifjabb generációt, az ügyeskezű szülőket és nem utolsó sorban a pedagógusokat célozza meg. A kötetben bemutatott modellek már óvodás kortól is elkészíthetők, egyszerű, minden háztartásban fellelhető alapanyagokból építkezik, így óvodai, iskolai foglalkozások, kézműves szakkörök igen kedvelt témája lehet! 

Megrendelhető ITT

Gyógyteák könyve

Már gyűjtögető őseink is felfedezték, hogy egyes növények gyógyító erővel bírnak. Napjainkban pedig ismét reneszánszát éli a növénygyógyászat, sokan lelik örömüket a hasznos növények gyűjtögetésében és termesztésében. 
A kötetből megtudhatjuk, hogyan kell helyesen begyűjteni és tárolni a gyógynövényeket, és miként kell elkészíteni és fogyasztani a gyógyteákat. A könyv fényképekkel kiegészítve mutat be számos gyógynövényt, ismerteti a termesztéssel és begyűjtéssel kapcsolatos tudnivalókat, és ízletes tearecepteket közöl a különféle panaszokra, betegségekre. 

Megrendelhető ITT
 

Biokertészek nagykönyve

A saját termesztésű zöldségek és fűszernövények nemcsak boldogsággal töltenek el, de egészségesek is leszünk tőlük. A könyv évtizedes biokerti tapasztalatokat tesz közkinccsé és sok gyakorlati tanácsot ad a városi kertészkedéshez is. Akár önellátásra törekszünk, akár csak néhány szem finom paradicsomot szeretnénk szüretelni a balkonon: a könyv alapján szinte bármi lehetséges. 

Megrendelhető ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612354231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása