Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvajánló a szünidőre: kreatív foglalkoztatók gyermekeknek

A gyermekeknek szóló kreatív, kézműves vonalat erősíti a Vágj! Ragassz! Varrj! című kiadvány, amelyet tekinthetünk akár a Színezd ki - vágd ki- ragaszd össze kötet folytatásának is.

 

 A könyv egyszerű játékok és tárgyak készítésén keresztül vezeti be a gyerekeket a varrás világába. 
Újdonság, hogy a feladatsorokhoz a sablonokat a kicsik a megadott minták szerint maguk rajzolják körül, vágják ki, amelyekből aztán néhány öltéssel egyedi darabok születnek.  A munka során már az óvodások is megtapasztalhatják, milyen jó dolog tűvel és cérnával vagy fonallal dolgozni. A legegyszerűbb öltések elsajátítása közben fejlődik a kézügyességük, az anyagok, színek kiválasztásával a szépérzékük, a leírások követése során pedig a szókincsük. A könyvet 5 évesnél idősebb gyermekeknek ajánljuk, és itt-ott szükség van szülői segítségre is. 


 Megrendelhető ITT 20% kedvezménnyel.

A már említett Színezd ki... kötetet is meg tudjátok UGYANITT rendelni, és erre is érvényes a 20% kedvezmény! A gyerekek a könyvből a modelleket kivágva, kiszínezve  és összeragasztva különböző tárgyakat, pl. táskát, pánztárcát vagy órát is készíthetnek. Az én kislányom annyira imádta ez a könyvet, hogy konkrétan két nap alatt az egészet elkészítette, hihetetlen, hogy mennyire lekötötte, hogy teljesen önállóan  boldogul minden feleadattal, és a keze alatt születnek meg a csupasz papírból a tarkabarka tárgyak. Szeretettel ajánlom nektek mindkét kötetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6912354275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása