Színes Ötletek

a kézügyes blog

Csodálatos álomkertek

Ha nincs is kertünk, vagy éppen csak picurka méretű, olykor jól esik kicsit álmodozni, inspirálódni, képzeletben elutazni csodás helyek felé. Arra gondoltam, folytassuk ezt a hetet egy csokornyi csodálatos álomkert világában.

kert

 

 

 

 

A jól megkomponált, kerttervezők által megálmodott, sokszor luxusba hajló csodakerteknek is van egyfajta bája, nekem öröm megcsodálni az ilyen fotókat is, de emellett is sokkal szívesebben kalandozok olyan kertekbe, ahol a égig ér a buja, zöld növénytenger, ahol bohém lámpások pislákolnak hanyagul  elrendezve, ahol itt-ott felüli a fejét a rozsda, ahol érezni egyfajta ódon, kopottas hangulatot, ahol egy kis mediterrán, vagy éppen skandináv életérzés lengedez, ahol semmi sem tökéletes, és épp ettől megismételhetetlen. Az én álomkertem tehát inkább rozsdás, mohás, kicsit máladozó, felületeiről pereg a festék, tele van zölddel, és madárcsicsergéssel, van benne kő és kavics, meg kovácsoltvas, persze kopott deszka, lámpások, sőt, akár kerti törpe is.

 

kert

 

 

kert

 

Forrás: creative ideas

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

 

 

kert

 

kert

 

kert

 

 

 

kert

 

kert

 

Forrás: pinterest

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

kert

 

Forrás: pinterest

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7712354365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása