Színes Ötletek

a kézügyes blog

Nagy téli kiárusítás a Barkában

fonal kötés horgolás akció

A napokban kezdetét vette a nagy téli kiárusítás a kedvenc fonalas boltunkban, a Barka Fonalban. De nem is a barkás lányok lennének, ha nem csavarintottak volna egyet az egészen. Tehát nem csak egy szimpla szezonvégi kiárusításról van itt szó kéremszépen, hanem egy izgi stratégiai játékról is.

A rendkívüli kiárusítás szabályai értelmében a fonalakat 2016.02.17-23-ig az egyes fonalcsaládoknál meghatározott kedvezménnyel kínáljuk. Az első hét elteltével azonban tovább csökkennek az árak, így 2016.02.24-29. között még nagyobb kedvezménnyel juthattok hozzá a hőn áhított fonalakhoz. De figyelem! A különleges ajánlat február végéig és a készlet erejéig tart, tehát ez idő alatt nem érkezik újabb szállítmány...szóval egy igazi stratégiai játékra invitálunk benneteket, hiszen aki mer, az nyer, de aki sokáig vár, lehet, hogy mindent elveszít...

fonal kötés horgolás akció

 A BARKASÁGOK HÁZA

 lsőként lépjenek színre a merész Barka fonalak. A ház bajnoka a Malom, aki az első csatában 40%, míg a másodikban 50% kedvezménnyel küzd a vásárlók kegyeiért. Szorosan a nyomában a Patak, aki szintén 40%, majd 50% kedvezménnyel lép színre. A  és a Tenger fonalak sem kevésbé bátrak, az első héten 30%, a második héten 40% kedvezménnyel várják a legrátermettebbeket. 

fonal kötés horgolás akció

 A RIAL FILATI HÁZ
A heves vérmérsékletű olaszoknak mindenütt ott a helyük, ahol egy jó kis csetepatéra van kilátás, nem csoda hát, hogy azonnal a dolgok sűrűjébe vetették magukat! Felsorakoztak a legdélcegebbek: az Alpaca Wool, a Mega Morbidone, a Merino Soft, a Morbidone, és a Relax fonalak készen állnak. Az első héten 15%, a második héten 20% kedvezménnyel várnak rád - te is felkészültél?

fonal kötés horgolás akció

DROPS HÁZ
Westeros legnépszerűbb háza a legnagyobb legendákkal büszkélkedhet:AirAlpacaAlpaca BoucléAndesBig MerinoBrushed Alpaca SilkCloudKarismaLimaMelodyMerino Extra FineNepal és Peak - még felsorolni is nehéz őket! Mindannyian 15% kedvezménnyel indulnak útnak, de csak az igazán kitartóak juthatnak el a 20%-ig...

fonal kötés horgolás akció

A BÉKÁK HÁZA
Lehet, hogy csókra várnak? Vagy arra, hogy végre tűvégre kerüljenek? Nem lehet biztosan tudni, de a Kiss The Frog fonalak semmilyen tekintetben nem maradnak el a többiektől. Épp ezért a Hood és a Mellow fonalak az első héten 25%, a második héten 30% kedvezménnyel állnak uralkodójuk elé, hogy bizonyítsák, méltók a megbecsülésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7312354485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása