Színes Ötletek

a kézügyes blog

Babaszoba műanyag flakonból
Babaszoba műanyag flakonból

Két hete mutattam nektek egy remek ötletet műanyag flakonok újrahasznosítására, akkor irattartó papucsokat készítettünk. Az alapanyag most is ugyanaz, a végerdmény pedig lélegzetelállító. 

Ez az ötlet kislányos anyukáknak hasznos igazán, hisz ők tudják a legjobban, hogy a sok icipici játékhoz mennyire sokféle házikót lehet venni (ha győzzük anyagilag). Ez egy alternatiív megoldás erre is, ráadásul gyermekeink is kivehetik a részüket az alkotásból.

...

Ötletek pomponkészítéshez
Ötletek pomponkészítéshez

Tegye fel a kezét, akinek egy csomó fonalmaradéka van otthon, amivel már nem tud mit csinálni, de sajnálja kidobni. Tökéletes ötlet a pompongyártás, garantáltan nem lehet abbahagyni, s az egyik ötlet adja a másikat...

Elég, ha csak végignézitek az alábbi összeállítást, és egész biztosan elkap titeket is a hév.

 

Gemkapoccsal kombinálva könyvjelző

Egy ágacskára ragasztva kedves ajándékcsomagolás

Gyöngyökkel kombinálva bohókás nyaklánc

...
Húsvéti tojásdíszítések - 25 kreatív minta
Húsvéti tojásdíszítések - 25 kreatív minta

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ugyan húsvétig még egy kerek hónap van hátra, de a kreatív alkotók ilyenkor már hozzáfognak az előkészületeknek, hogy az ünnepi időszakra minden elkészüljön. Ennek megfelelően elkészítettünk egy bőséges válogatást kreatív húsvéti tojásdíszítések ...

10+1 ötlet PVC-cső hasznosítására az otthonunkban
10+1 ötlet PVC-cső hasznosítására az otthonunkban

Lakásfelújítás, építkezés során gyakran marad vissza néhány különböző méretű PVC-csődarabka, de egyébként is azt tapasztalom, hogy valamiért a sufnik állandó tartozéka. Nálunk is kallódik néhány méternyi, bár fogalmam sincs mikor kerültek ide, és miért. Mindenesetre jó ötlet a lakberendezésben is felhasználni, mutatom is, mi mindenre lehet jó!

1. Evőeszköztartóként vagy virágtartóként remekül hasznosítható!

2-3. Irodai eszközeink ...

Szegecselt, stencilezett kiskomód
Szegecselt, stencilezett kiskomód

1_40.jpg

Ezt a komódot még évekkel ezelőtt vettem egy leértékelés alkalmával, már akkor az azzal a céllal, hogy egy kicsit feltuningoljam. Szemérmetlenül olcsó bemutató darab volt, és azonnal lecsaptam rá, tudván, hogy már van ebből a bútorcsaládból két éjjeliszekrénykénk. A tuning ideje most érkezett el, mert nagyjából kezdenek a végleges helyükre kerülni a bútoraink.

pentart_as_nu_logo.jpg

...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása