Színes Ötletek

a kézügyes blog

Gumikarkötő mánia
Gumikarkötő mánia

A vidám és színes gumikarika ékszerek újszerűségükön kívül talán annak is köszönhetik a népszerűségüket, hogy filléres alapanyagokból, rövid idő alatt elkészíthetők. A minták és a színek variálásával szinte mindenki megtalálhatja köztük a kedvencét. 
A színes gumikarikákból készülhet nyaklánc, karkötő, gyűrű, kitűző, hajpánt, szemüvegtartó lánc, díszíthetünk velük csatokat, strandpapucsot. A legegyszerűbb szövéssel már az óvodások ...

Tavaszcsalogató ötletek gyerekeknek
Tavaszcsalogató ötletek gyerekeknek

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ahogy peregnek a februári napok, egyre többször csillan meg a szürke felhőréteg alól a melengető napsugár, s ilyenkor már egyre jobban várjuk a tavaszt. Szabad délutánjainkon jólesik egy-egy tavaszcsalogató projekttel készülni a jóidőre, ehhez hoztunk ma néhány ...

Fessünk csipkével!
Fessünk csipkével!

A csipkemintás kiegészítők, bútorok romantikus világa bájos, szívet melengető látvány, és szerencsére otthon is egyszerűen elkészíthető. ma megnézzük, hogyan!

A csipkesablonhoz bármilyen szép mintájú, ósdi csipkefüggöny megfelelő lesz. Én nem is olyan régen találtam egy nagyobb zsáknyi kissé molyrágta  ócska függönyt a mama padlásán, meg is lepődött, hogy miért örülök én ennek annyira. Hát ezért!

A célfelület legyen tiszta, ...

Szecesszió ihlette falióra
Szecesszió ihlette falióra

h_post_196097_20150216144735.jpg

A szecessziós ( Art Nouveau, Jugendstil ) képzőművészetben megjelenő jellegzetes organikus, kígyózó motívumok, lágy, gömbölyded formák mindig is közel álltak a szívemhez. Ezt a faliórát a szecesszió iránti rajongásom jegyében készítettem, s bár eredetileg ajándéknak szántam, azt hiszem, itthon marad velünk, a férjemmel együtt már mindketten marasztaljuk.

pentart_as_nu_logo.jpg

...

Konyhatrend találkozó a 6. Konyhakiállításon
Konyhatrend találkozó a 6. Konyhakiállításon

Létezik szerelem első látásra? A Konyhakiállításon biztosan, hiszen itt mindenki megtalálhatja azt, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye.

 

A Konyhakiállítás február 27 és március 1. között hatodik alkalommal mutatja be a legfrissebb konyhai trendeket a Budapest Sportarénában. Számos világpremier itt mutatkozik be először a régióban, valódi ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása