Színes Ötletek

a kézügyes blog

Díszítsünk kávébabbal - újabb ötletek
Díszítsünk kávébabbal - újabb ötletek

Egy nagy maréknyi kávébabból csudaklassz dolgokat lehet művelni, ha van egy kis szabadidőtök rá. Méltó dísze lehet a konyhátoknak, és ajándékötletnek is remek. Nézzétek csak!

Az alapanyagok tekintetében ismét csak élhetünk az újrahasznosítás lehetőségével. A csésze alapját kiszabhatjuk egy kiürült PET-palackból.

A csészét vonjuk be ragasztóval, először maszkolószalaggal, mert ezen jobban megtapad a folyékony ragasztó.

Ezután a ...

Horgolt szélcsipkék, szegélyek
Horgolt szélcsipkék, szegélyek

Legtöbbünk ruhatárában található néhány olyan holmi, amelyeket korábban nagyon szerettünk, de már kicsit unjuk őket, mégsincs szívünk megválni tőlük. Egy kis trükkel ezek a darabok újra szerepet kaphatnak a mindennapi öltözködésünkben, ismét kiegészítői lehetnek mindennapjainknak.

 

A megújításukhoz nagyszerű lehetőség egy horgolt szegély vagy egyszerűbb szélcsipke. A csipkével finomabbá, elegánsabbá vagy éppen játékossá, bohókássá ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása