Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kreatív ötletek kertészkedőknek újrahasznosítással
Kreatív ötletek kertészkedőknek újrahasznosítással

Beköszöntött a tavasz, a kertekben előbújtak a jácintok, nárciszok, és a tavasz többi hírnöke is képviseli magát. Az újjáéledő természet ölelésében, madárcsicsergéssel kísérve ideje nekiállni a kerti teendőknek. Erre a szeles hétvégére csupa olyan ötletet gyűjtöttem nektek, amely az újrahasznosítás jegyében született.

40+ Creative DIY Garden Containers and Planters from Recycled Materials

 

1. Vidám "csészék" és színes ütetőedények régi gumiabroncsból. 

Sok gumiabroncsos ötletet ...

Húsvéti cukiságok
Húsvéti cukiságok

Nemsokára itt a húsvét! Itt az ideje lecserélni a hóembereket és a fényfüzéreket valami bolondos, vidám dekorációra.  Nem is kérdés, hogy ha tavasz és húsvét, akkor mindent ellepnek a nyuszik és csibék, nézzünk is körül a kínálatban.

 

 

 

Bármilyen hihetetlen, ez a két nyuszi egy-egy kötött négyzetből készült. Persze, ha inkább horgolni van kedvünk, úgy is tökéletes lesz. A képekre kattintva eljutunk a ...

Húsvéti bloggerparti
Húsvéti bloggerparti

A mai alkalommal egy különleges, és reményeim szerint hagyományt teremtő válogatásra invitállak benneteket. Nyolc hazai blogíró barátommal összefogtunk, és a közelgő húsvét apropóján készítettünk nektek egy válogatást munkáinkból, írásainkból. Remélem, sok-sok inspirációt, ötletet találtok nálunk, partizzatok hát velünk!

1.  A  Masni Dekoráció  egyik háziasszonya, Dia egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő, az általa is kedvelt ...

Kötött és horgolt tavaszi díszek
Kötött és horgolt tavaszi díszek

  Egészen biztos vagyok benne, hogy itt a tavasz, amikor kinyílnak a krókuszok, a hóvirágok, a picike ibolyák, az illatos jácintok, a tulipánok.

De ha nincs kertünk, akkor se keseredjünk el! Menjünk el valakihez, akinek van. Vagy vegyünk virágot a virágüzletben, piacon. Esetleg kapjuk elő a kötő- és horgolótűinket, és készítsük el a saját tavaszunkat.

 

 

Virágokat horgolni nem nagy ördöngösség. Választhatunk egyszerűbb ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása