Színes Ötletek

a kézügyes blog

Stílusos kötött és horgolt lábmelegítők, szobacsizmák - ingyenes minták
Stílusos kötött és horgolt lábmelegítők, szobacsizmák - ingyenes minták

A hideg téli estéken, délutánokon bizony az ember szívesen bevackol egy kényelmes fotelbe, puha pléddel a vállán, forró teát vagy kakaót kortyolgatva, ilyenkor pedig egy kellemes olvasmány társasága is nélkülözhetetlen. A fázós lábakra pedig vastag zoknit, szobacsizmát húzunk a tökéletes komfortérzhez más nem is szükséges, ugye? Ha van kedvetek és időtök, egy-egy ilyen lábmelegítőt magatok is elkészíthettek, garantáltan egyedi darab lesz!

Nem is ...

Az év legjobb bejegyzései a Pritt Kreatív Klubban
Az év legjobb bejegyzései a Pritt Kreatív Klubban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az év első bejegyzésében a tavalyi év legnépszerűbb ötleteit gyűjtöttük nektek össze. Csemegézzetek velünk! 

Szalvétabalerina készítése

Kusudama virágok

Húsvéti kosárka

Tavaszváró tulipánok

Jelmezek varrás nélkül

Jelmezek ...

Látványos 3D-s rajzolás - így csináld!
Látványos 3D-s rajzolás - így csináld!

Egy nagyon egyszerű, ugyanakkor rendkívül látványos technilát mutatot most nektek, amellyel nagyszerű 3D-s rajzokat készíthettek. Nagyszerű program délutánra a srácoknak is, aztán lehet kisérletezni különféle formákkal is!

A titok pedig ebben a videóban lapul, nézzétek csak:

Forrás: diycozyhome

Kellemes szórakozást kívánok! 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a  Színes Ötletek Facebook-közösségéhez , hogy a következőről se maradj ...

Papírfonás: tárolódoboz
Papírfonás: tárolódoboz

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen  egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Sok egyéb mellett fürdőszobai kosarat is fonhatunk így!

Az alapvető fogásokról most nem is ...

Bútorfelújítás csiszolás nélkül? Igen!
Bútorfelújítás csiszolás nélkül? Igen!

Korábban, amikor valaki bútorfelújításba fogott, mindig túl kellett esni a sok munkával és porral járó csiszolási fázison, hisz ezzel lehetett a felületet tökéletesen előkészíteni a későbbi festéshez. Ez persze még ma is áll azokra a bútorokra, amiről a festékréteg pereg, vagy pattogzik róla a lakk, illetve, ha nem egyenletes a felület.

Viszont, ha a felület megfelelően homogén (lehet festett, pácolt fenyő, bútorlap, fóliázott mdf, stb...), akkor ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása