Színes Ötletek

a kézügyes blog

Ékszerek nyárra: stílusos csomózott karkötő

A ragyogó napsütéses időben bizony szívesen viselünk öltözékünkkel harmonizáló vidám, színes, bohém ékszereket. A mai bizsutrendeket elnézve szinte bármiből készülhet divatos kiegészítő, mi kézügyesek pedig pikpakk el is készítjük magunknak a személyiségünkhöz illő darabokat. Ma ékszerkészítéshez hoztam ötleteket!

 

Sokféle csomózásos, makramés ötletet mutattam már nektek az évek során, ez a mai is tökéletesen illik a sorba. Könnyed, nőcis, stílusos, nekünk való. Nézzük is, hogyan készül.

Az alapanyagként felhasznált viaszolt pamutzsinórról is ejtettem már szót több alkalommal is, a nyári divatkékszerek egyik közkedvelt anyaga, nem is véletlenül. Sokféle színben elérhető, mutatós, látványos, és egyszerűen, könnyen tudtok vele dolgozni. A különféle fémből készült fityegőkből pedig mindenki megtalálja a személyiségéhez leginkább passzolót.

Az elkészítés teljes menetét (nagyon jó leírással és részletfotókkal) megtaláljátok ITT.

Forrás: Tetszik? Én csináltam

Kapcsolódó ötletek:

Még több Shamballa karkötő

Nyári karkötők csomózással

Mintagyűjtemény csomózáshoz, fonáshoz

Mindent a makraméról

Fonott karkötő kelta motívummal

Vidám nyári karkötők

5 fantasztikus ötlet csomózáshoz

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következő ötletről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2612354751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása