Színes Ötletek

a kézügyes blog

Horgolt esküvői kiegészítők

A múlt heti ruhakörkép után itt az ideje körülnézni egy kicsit a kiegészítők világában. Kénytelen vagyok belátni, hogy egy ruha elkészítésére nem mindenkinek van ideje (nekem se volt), de azért talán egy kedves kis kiegészítő meghorgolása még a legelfoglaltabbaknak is belefér a nagy nap előtt…

Néhány horgolt virág, hópihe a hajadba, gyöngyökkel, a visszafogottság jegyében?

 

Láncszemekből és rövidpálcákból készülő lánc, gyöngyökkel?

Egyszerű ruha mellé jól passzolna valami csipkés. Mondjuk egy kesztyű?

És a csokor. Visszafogott, pasztell, vagy valami vad színkombinációban készítenéd el?

Valami olyat szeretnél, amit senki sem lát? Mi a véleményed egy csipkés harisnyatartóról, ami ráadásul még a „valami kék” problémádat is megoldja?

Bár persze azt is megértem, ha azt szeretnéd, hogy mindenki téged csodáljon. Ezzel a fátyollal nem csak azért fognak bámulni, mert te vagy a menyasszony, hanem a kötőtudományod okán is.

Ha a bájos kis gyűrűhordozóid már megvannak, akkor nyomj a kezükbe egy horgolt rátéttel díszített gyűrűpárnát.

A nagy napon mindenki a menyasszonyt nézi, szegény vőlegényre alig figyelnek. Tegyél róla, hogy őt is észrevegyék! Mit szólsz egy horgolt gomblyukdíszhez?

Sőt, szerintem egy ilyen nyakkendő is telitalálat lenne, de én elfogult vagyok a pöttyökkel :)

Ha valami könnyed sálban, stólában gondolkodsz, szerintem mindenképp lapozd fel AnnásHorgolt nyakbavalók c. könyvét. Azt hiszem, hogy a Reggel a városban stóla vagy az Indigó vállmelegítő csodásan mutatna egy menyasszonyon.

Ha a projektötlet már megvan, válassz hozzá fehér vagy színes csipkefonalaink közül (mint a Barka Patak és a Drops Lace), aztán elő a tűkkel, készíts valami csodásat!

 

Kellemes időtöltést kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr612354757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása