Színes Ötletek

a kézügyes blog

Igéző farsangi szemmaszk

A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. Így tehát itt az idő, hogy olyat ötletet mutassunk Nektek, amik ehhez az ünnepi időszakhoz kapcsolódnak.

 

A farsangi álarc elkészítéséhez szükségünk lesz egy papírmasé álarcra, alapozóra vagy fehér akrilfestékre, fekete matt akrilfestékre, arany viaszpasztára, arany glittertollra valamint ecsetre és ceruzára.

 

Alapozás után ceruzával rajzoljuk meg a maszkra azokat a részeket, amiket majd ki szeretnénk festeni.

 

Használjunk matt akrilfestéket és fényes viaszpasztát a dekorációhoz, mert ezek nem csak színben, de fényességben is kontrasztosak egymással és így még érdekesebb lesz az összhatás. Természetesen használhatunk metál arany vagy antikarany akrilfestéket is, de a viaszpaszta arany fénye sokkal elegánsabb, kifinomultabb a maszkon.

 

A matt és fényes részek találkozását arany glittertollal díszítsük ki, valamint a szem körüli részeket is ezzel dekoráljuk, majd hagyjuk megszáradni (kb. fél óra).

 

 Végül kössünk szaténszalagot a maszkra és indulhatunk is a farsangi bálba:

 

Készítette: Boda Gabriella

További technikák:

Pentartdekor blog

Keresd a Pentart ötleteket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8112354939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása