Színes Ötletek

a kézügyes blog

Hóemberke egyujjas kesztyűből
Hóemberke egyujjas kesztyűből

Két nappal ezelőtt előkerestük a kesztyűket a szekrény mélyéről, mert a lánykámnak fázott reggelente a kis keze. A gondosan gombócba párosítva elpakolt kesztyűk között mi sem természetesebb, akadt félpár. Biztos a zoknifaló szörny mászott ki a mosógépből, más nem lehetett... A gombócok felét pedig időközben is nőtte a kis hölgy, úgyhogy lett egy jópár fölös kis kesztyűnk. A lényeg, hogy ez alkalmoból keresgettem ötleteket a félpár  és kinőtt ...

Kötős játék: köss valamit szuper nyereményekért!
Kötős játék: köss valamit szuper nyereményekért!

Nagy örömmel mutatjuk be nektek a Barka legújabb saját márkás fonalát, a Malmot! Ezt a nagyon kellemes fonalújdonságot nektek is meg kell ismernetek! Jóformán bármi elkészíthető belőle, legyen az kardigán, gyerekholmi, sapka, sál, takaró vagy amigurumi figura, mivel mosógépben mosható, formatartó, finom puha és nem bolyhosodik. Közepes vastagsága mellett nagyon kiadós, színei pedig sokféleképpen kombinálhatók. Mi már kipróbáltuk, szerelem első bökésre.

...
Mókás ötletek halloweenre gyerekeknek
Mókás ötletek halloweenre gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Október utolsó napjaiban sokan készítünk tökös és szellemes dekorációkat gyermekeink legnagyobb örömére. Bár az angolszáz hagyományokat nem követjük, néhány vicces, jópofa és egyszerű alkotást érdemes közösen megvalósítani, mert nagyszerű kikapcsolódás!

...
Horgolt karácsonyfadíszek - ingyenes minták
Horgolt karácsonyfadíszek - ingyenes minták

Az utóbbi napokban (nagy örömömre) sokat írtatok, hogy szeretnétek karácsonyi horgolt mintákat látni a blogon. És talán elsőre ez picit korainak tűnhet, de bizony ezeket el is kell készíteni, így időben résen kell lennünk, nem késlekedhetek én sem a minták felkutatásával.

Két nagyon bájos mintát szeretnék nektek mutatni, mindkettő klasszikus karácsonyi darab! 

Elsőként jöjjenek a hóemberkék!

A mintát ingyenesen letölthetitek a ravelry.com ...

Mandalák őszi levelekből
Mandalák őszi levelekből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban  hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös, illetve falaveleves dekorációkat. A múlt héten dekupázsolt tökdekorációkat készítettünk, ezúttal a falevelek kreatív felhasználhatóságát mutatjuk be.

...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása