Színes Ötletek

a kézügyes blog

Készítsük el saját hóesésünket!
Készítsük el saját hóesésünket!

A 100 horgolt hópehely című könyv megjelenése kapcsán közös horgolásra invitálunk Benneteket. Horgoljunk hópelyheket! facebook-csoportunkba szeretettel várunk mindenkit, akinek segítségre lenne szüksége a hópelyhek elkészítéséhez, szívesen osztaná meg kész hópelyhes munkáinak fotóját, inspirációt gyűjtene másoktól, vagy egyszerűen csak úgy érzi, horgolni jó, de közösen horgolni még jobb.

Tarts velünk, a bejegyzés végén meglátod, hogy megéri.

...

Dobozok újratöltve
Dobozok újratöltve

Sok esetben elkerülhetetlen, hogy különböző méretű műanyag dobozok kerüljenek be a háztartásunkba. Mi igyekszünk kerülni a fölösleges műanyag csomagolást, de olykor nálunk is bekerül a kosárba valami nagyobb műanyag csomagolású termék (családi jégkrém, mosókapszula, tisztítószer, nagy kiszerelésű akármi).  Nekem ilyenkor már a sorban állás közben azon jár az eszem, hogy mi mindenre lehet majd használni később, ha kiürül.

A lányom most épp ...

Hangulatos mécsestartók
Hangulatos mécsestartók

Augusztus végén ugyan elbúcsúztattuk a nyarat, de szeptemberben még lehet az erkélyen vagy a kertben ücsörögni, esténként pedig egy pokróccal betakarózva jókat beszélgetni. A hangulatot pedig fokozhatjuk saját készítésű színes lámpásokkal!

Ehhez nincs is szükségünk sok alapanyagra, hisz szinte minden háztartásban van kiürült lekváros üveg. Szerezzünk be többféle színben üvegfestéket és oldószert , kontúrozót és egy finomszőrű ecsetet, amivel ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása