Színes Ötletek

a kézügyes blog

Mozaik az otthonunkban

Aki követi a blogot, az tudja, hogy nagy rajongója vagyok a mozaikberakással díszített felületeknek, sőt magam is próbálkozom mindenfélével ezen a területen. Lehet, egyszerű dísztárgy, porfogó, vagy nagyobb lefedett falfelület, ablakpárkány, tükör, asztal, járda, padló, virágcserép vagy bármi egyéb, én egyszerűen ellenállhatatlannak találom. 

És mozaikozni persze nem csak előregyártott üveg vagy kerémiakockákból lehet, épp ez a varázslatos benne. Rengeteg maradék csempét, járólapot, törött csészét, tányért vagy akár kavicsot is felhasználhatunk hozzá, a lehetőségek tárháza igen széleskörű. A díszítést pedig külöblegessé, megismételhetetlenné tehetjünk néhány szem üvegkavicssal, üveggyönggyel is. Inspiráló összeállítás következik!

 

A képek forrását és további képeket ITT találtok!

További bejegyzések a témában:

Kerti asztal felújítása

Tálca mozaikkal

Virágtartó felniből mozaikkal kirakva

Mozaikozzunk régi cédékből

Házszám mozaikkal

Katicabogarak mozaikkal

PVC-csőből virágtartó

Mozaikokat (akril, kerámia, üveg, tükör), vágóeszközöket, ragasztókat és fugázóanyagot széles választékban találtok webáruházunkban. Nézzetek körül (katt ide).

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le. 
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7712355173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása