Színes Ötletek

a kézügyes blog

Pöttömkert - Milyen programok lesznek vasárnap?

Most vasárnap, június elsején debütál a Budapest Park családi rendezvénye,  a Pöttömkert. Kreatív foglalkozások, meseolvasás, játszóház, gyerekjóga és  más izgalmas programok várják a látogatókat délelőtt 10 órától.  A Pöttömkert 18 éven aluliak számára ingyenes, felnőtteknek 500,-Ft.  A felnőttbelépőkből befolyt összeg egyben jótékonysági adomány a Bátor Tábor részére. A következőkben néhány Pöttömkertes programot ajánlunk figyelmetekbe.

Kreatim

Kik vagyunk?

A „Kreatim- Design elvitelre” vásár 2009-ben alakult az Iparművészeti Múzeumban. Mára közel 20 vásárt szerveztünk Budapesten és külföldön is. Több, mint 300 alkotóval tartjuk a kapcsolatot és rendszeresen lehetőségeket teremtünk a bemutatkozásra. Szeretnénk a kézművességet, az iparművészetet és designt olyan egységes, de strukturált területként kezelni, amelyben megértjük a környezetünkben megjelenő tárgyakat a tervezéstől a készítésen át a viselésig, használatig és gyűjtésig.  Fontosnak tartjuk a találkozást az alkotókkal, tervezőkkel és ennek a találkozásának a helye lesz  a nyár folyamán a Pöttömkert.

 

Mivel készülünk a Pöttömkertre?

A Kreatim Nyári Kiadásával készülünk. Szeretnénk bemutatni a gyerekeknek és a szüleiknek, hogy az iparművészet és design mennyire szórakoztató, nemcsak azért mert a művészeink foglalkozásokat is tartanak és el lehet sajátítani egy-egy technikát, el lehet készíteni a saját tervezésű tárgyakat, hanem azért is, mert ezek a tárgyak - legyenek azok ékszerek, pénztárcák, vagy más használati tárgyak – sokáig elkísérnek a hétköznapokban. Jó élmény alkotó emberektől tanulni és elkészíteni a saját tárgyainkat, de jó élmény használni azt, amit egy művész szívvel, lélekkel készített. Lehet művészekkel  ismerkedni, vásárolni és alkotni is. A család minden tagja megtalálhatja a kedvenc nyári kiegészítőjét.

További információ rólunk: ITT

 

noha 

Kik vagyunk?

A noha egy találkozóhely a művészeti ágak, a testmozgás, a zene, az önkifejezés és az emberek számára. A noha egy alkotóműhely, ahol fiatal iparművészek dolgoznak nap mint nap. A Stúdió Budapesten a XIII. kerületben, a Pozsonyi úton található.  Mindenki megtalálja a számára megfelelő programot legyen az mozgás, alkotás, önismeret, formája pedig heti rendszerességű program, szülinap, tábor projekt vagy workshop. A programok összeállításánál arra törekszünk, hogy a lehető legszélesebb választékot nyújtsuk az érdeklődőknek, hogy korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja a számára izgalmas, kihívást jelentő és adottságainak leginkább megfelelő edzéstípust.

A műhelyben, közös munkálkodás folyik, inspiráló környezetet biztosít az alkotóknak, folyamatos információ-, és ötletcsere színtere. Feladatunknak tekintjük, hogy lokálisan közvetítsük azokat az értékeket, melyek mentén a Stúdió alkotói kapcsolódnak. Oktatásunk alapját képezi a környezettudatos nevelés, a helyi kulturálisértékek közvetítése. Kézműves foglalkozásaink gyerekek és felnőttek számára egyaránt látogathatóak bármilyen előképzettség nélkül. Célunk, hogy megteremtsük és elérhetővé tegyük az alkotáshoz szükséges helyet és eszközöket az érdeklődők számára.

Mivel készülünk a Pöttömkertre?

Fontosnak tartjuk az újrahasznosítást és a környezettudatosságot, így újrahasznosítós kézműves foglakkozással készülünk. A Pöttöm kertben alapanyagunk a diafilm lesz. Mindenki elkészítheti kedvenc meséjéből ékszerét, tokját, pénztárcáját és, hogy kapcsolódjunk a könyvbemutatókhoz, könyvjelzőket is készítünk.

További információ rólunk: nohastudio.hu, facebook

Csatlakozás a Pöttömkert eseményhez: ITT 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr2112355233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása