Színes Ötletek

a kézügyes blog

Virágtartó régi felniből

Gondoltátok volna, hogy ez a mozaikberakással díszített gyönyörű virágtartó valójában egy rozsdás felni? Pont ez a legcsodásabb az újrahasználatban, hogy egy-egy kidobásra szánt, ütött-kopott, haszontalannak tűnő tárgyba új életet lehelhetünk saját kezünk munkájával. Ne is vesztegessük az időt, nézzük, hogyan készül!

Amire szükségetek lesz

  • Régi autófelni
  • Mozaikkockák, ebből is bármilyen, üveg, kerámia vagy műanyag (ITT nagy választékot találtok)
  • Emellett használható törött cserép, kerámia, porcelán, üvegkavics, gyöngy. apróra tört maradék csempe és járólap is)
  • Mozaikragasztó
  • Fugázóanyag

Elkészítés

A mozaikkészítés technikájáról már többször írtam, úgyhogy most ismétlem magam, ITT és ITT sok hasznos információt találtok. A lépések az alábbi képsoron egyébként is szépen látszanak, az egész jól követhető. 

A kész virágtartót kócból (konkrétan szerintem szizálkóc) készült ültetőtedénnyel béleli ki (OBI és társainál többféle méretet találtok), utána már fel is tölthetitek virágfölddel, és jöhetnek a növények.

Forrás: goodshomedesign

Hasonló ötletek:

Mozaikozott virágtartó PVC-csőből

Házszám mozaikkal

Függeszthető virágtartók a teraszra

Retró virágtartó pólóból

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr4112355253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása