Színes Ötletek

a kézügyes blog

Újra Kreatív Alkotóműhely és Börze

Tavaly sikerrel indult útjára a budaörsi Kreatív Alkotóműhely és Börze,  amelynek folytatásaként rendezik meg idén március 29-30-án a második Kreatív Alkotóműhely és Börzét, tavaszköszöntő, húsvétváró témakörben. 

Számos, nagy érdeklődésre számot tartó foglalkozás kerül megrendezésre, így mindenki belekóstolhat az alkotás örömeibe. A szervezők célja, hogy a megkezdett hagyományt folytatva olyan kreatív családi napot valósítsanak meg ismét, ahol a családok, az alkotni vágyók egész napos színes programokon vehessenek részt, kézműves termékekkel és technikákkal ismerkedjenek meg, alapanyag vásárlási lehetőséggel és kreatív, tematikus foglalkozásokkal a középpontban.

Programok (a teljesség igénye nélkül)

  • Country festés
  • Decoupage (gyermekeknek is)
  • Scrapbooking
  • Gyöngyfűzés
  • Gyertyaöntés
  • Homokfestés
  • Kerámiafestés
  • Pólólfestés
  • Selyem- és mandalafestés
  • Tűzzománc
  • Szárazvirág dekoráció
  • Üvegfestés

Bővebb infó a foglalkozásokról és jelentkezés IDE kattintva!

Amennyiben megtetszik egy technika, alapanyagok és kellékek vásárlására is van lehetőség!

A BELÉPÉS LÁTOGATÓKNAK INGYENES!

Megközelítés, helyszín

A helyszín a Budaörsi LLoyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budapesttől mindössze néhány kilométerre, az autópálya közelében található, így a fővárosból és vidékről is nagyon jól megközelíthető. Két csarnokban mindösszesen 1.000 m2 fedett területen tudunk kiállítói és bemutató helyeket kialakítani. Több száz ingyenes parkolóhely várja a résztvevőket és a látogatókat a rendezvénynek helyet adó épületek közvetlen közelében. 

Tömegközlekedés

Az alkotóműhely megközelíthető a 779-es Volánbusz járattal, amelyre a budaörsi lakótelep BKV végállomáson lehet felszállni. Leszállni a Budaörs, Ipari Park IV. sz. kapu megállónál kell.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A BELÉPÉS LÁTOGATÓKNAK INGYENES!

További infó:

Kreatív Alkotóműhely és Börze

Facebook oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr7012355335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása