Színes Ötletek

a kézügyes blog

Kreativitást fejlesztő kurzus a Moebius Rajziskolában

Mindenkinek, akit érdekel a benne rejlő kreativitás, de nem tudja egyedül a felszínre hozni, aki kicsit több önismeretet akar kapni, aki a vizuális önkifejeződést választja, aki figyelemhiányban szenved, vagy koncentrálókészsége fejlesztést igényel, és aki kiváncsi és szeret közösségi akcióban részt venni - annak ajánljuk figyelmébe fejlesztő WORKSHOP-unkat!

A projekt több - gondolati és gyakorlati – szálból tevődik össze. Művészetpedagógiai kísérleteket felhasználva, a kreativitás állapotát előhívó feladatokat végzünk a résztvevőkkel és olyan képalkotási módszereket mutatunk meg, melyek betekintést nyújtanak a gyakorlatba. Olyan készség- és képességfejlesztés, ami az új és innovatív megoldásokat inspirálja, melyek mindenféle szakmában rendkívül jól alkalmazhatók.


Április 2-tól szerdánként 16-19-óráig várunk szeretettel hat alkalmas kurzusunkra, amelynek záróeseménye egy vetítéssel egybekötött kiállítás.

Várunk szeretettel 12-éves kortól minden érdeklődőt, szakembereket és nem szakembereket egyaránt. Semmiféle előzetes felkészültség nem szükséges, olyanoknak ajánlott, akik nyitottak az új ismeretekre, és a csoportmunkára. Mindenképpen érdekes ha a résztvevők korban, felkészültségben, tapasztalatban, társadalmi kontextusban minél változatosabb hátterűek. Árnyalttá és teljesebbé téve a közös gondolkodást.

Helyszínek: 

Moebius rajziskola / 1118 Budapest, Kelenhegyi út 12-14.

defo labor /1111 Budapest,  Bartók Béla út 20.

Tel: +36205556501 és +36209225089

Web: www.moebiusrajziskola.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr312355333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása