Színes Ötletek

a kézügyes blog

20+ újabb zseniális raklapos ötlet

Legnagyobb örömömre óriási sikere volt a raklapbútoros blogbejegyzésnek, így nem is kell várnotok a folytatásra tovább. Folyamatosan keresem nektek az újabb ötleteket, s mára összegyűlt egy újabb adag. Kellemes inspirálódást kívánok!

r4.jpg

Asztalok

r3.jpg

r1.jpg

r2.jpg

r10.jpg

Hálószoba

r5.jpg

r8.jpg

r7.jpg

r9.jpg

r6.jpg

Szófák, ülőkék

r12.jpg

r11.jpg

r13.jpg

r14.jpg

r15.jpg

Tárolás

r19.jpg

r20.jpg

r18.jpg

r16.jpg

r17.jpg

r21.jpg

Források a képekre kattintva!

KÉRÉS

2008_0427intro0023.jpg

Kérlek titeket kedves Olvasóim, ha érdemesnek találtok, voksoljatok rám a Goldenblogon!

Még sok-sok szavazatra lenne szükségem, így minden egyes szavazatért nagyon hálás vagyok!

A szavazáshoz ide kattints: ÉLETMÓD KATEGÓRIA --> szines otletek
Ja, a szavazáshoz Facebook tagság szükséges, de nyugi, a Goldenblog normális oldal, nem fog a nevedben spam-elni, üzeneteket írni!

További raklapos bejegyzés a blogon:

Ültessünk raklapba!

30+ szuper raklapos ötlet

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr175450965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsoatya (törölt) 2013.08.09. 09:57:47

Sok cikket olvastam mar errol a raklapos dologrol. Igy kepeken nagyon latvanyos, de a valosag mas! A raklapot nem elso osztalyu, hanem inkabb mar-mar hulladekfabol keszitik. Szõrös deszka darabokbol. Butornak hasznalni? Haaat?! A tisztan tartast hogy lehet megoldani (pl. portorles).
A raklap hasznalati tartossaga miatt legtobbszor un. csavarszegeket hasznalnak az osszeerositesre, amiket roncsolas nelkul lehetetlen kiszedni - hogy szetszedve gyaluljuk, csiszoljuk az alkatreszeket. S ha megis sikerul, vagy uj anyagbol keszitene el valaki, akkor meg mar nem "raklapot" keszit...

bobbafet 2013.08.09. 11:00:07

@rezsoatya: itt a rusztikussag a lenyeg... de persze nem kell mindenkinek szeretnie.

rezsoatya (törölt) 2013.08.09. 11:07:46

@bobbafet: nem azzal van a bajom, mert k...va jol neznek ki! De ha kihuzza a szalat a salbol, mondjuk az eloszobafalnal, vagy a konyokodbe megy a szalka a terasz asztalbol, akkor a zsenialis otlet odavesz...
Csupan a tenyleg jol fotozott kepek es a valodi hasznalat kozotti kulonbsegre utaltam.

bobbafet 2013.08.09. 11:13:29

@rezsoatya: persze, ertem. amugy sok esetben ezek regebbi, kopottabb raklapbol keszulnek, amik mar nem olyan szalkasak, illetve a durvabb reszeken egy kis smirglizessel (esetleg festessel, mint az eloszobafalnal) hasznalhatova is lehet oket tenni. latszik is a kepeken, hogy nemelyik elegge meg van dolgozva.

rezsoatya (törölt) 2013.08.09. 11:26:14

Igy van. A konyhapolc teljesen le van csiszolva latszik is. Es ezert irtam, hogy mielott nekiall valaki nagy lelkesedessel, gondoljon erre is.
Mert vonzo, hogy raklapot olcson (a nem betetdijasakat ingyen) be lehet szerezni, csak vallalni kell a sok munkat, illetve a szetszedesbol adodo veszteseget.
(nem kekeckedni akartam, inkabb segiteni) ;-)

pengusz 2015.08.23. 10:32:00

Van olyan cég, aki raklapanyagot gyárt. A raklap alkatrészeit szögelés nélkül. Én ebből csináltam a kerítést a kertben. Nincs kezelve, ugyanúgy gyalulható, csiszolható, mint a fenyő építő fűrészárú, csak a köbméter ára a fele. Az első osztályú minőségnek! A másodosztály még olcsóbb. A portalanítást meg csak lakkozással lehet megoldani, én kültéren inkább a vékonylazúrt ajánlom.
Ha jól tudom, a raklapokat nem kezelik gombaölővel (ezeket beltéri bútorokon sem ajánlott használni), hanem hőkezelik őket.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása