Színes Ötletek

a kézügyes blog

Csináld magad könyvjelzők

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai témák a könyvjelzőkészítés lesz, ami amellett, hogy vidám időtöltés, valami igazán hasznosat hoz létre. Olvasni jó, így a kész tárgyakat használhatjuk a magunk örömére, de kifejezett figyelmes ajándék egy könyv mellé.

706245_272362666219726_24866297_o.jpg

Kisgyermekünk első könyvjelzőjét mi használhatjuk az esti mese olvasásakor, de az elkészítésnél ők maguk is aktívan kivehetik a részüket. Érdemes a fenti képen látható, könnyen kivágható motívumot választanunk, amit aztán a kicsik kedvük szerint dekorálhatnak. Ragaszthatnak rá szemet, csápot, kalapot, és persze színezhetik is.

Egyszerű mintákat dekorgumiból is készíthetünk. Könnyen vágható, ragasztható és tartós.

Craft Foam Bookmark.JPG

Nagyobbaknak (kötelező olvasmány mellé) vagy gyermeklelkű felnőtteknek is kötelező darab egy ilyen könyvfaló könyvjelző. A hajtogatás menetét a képre kattintva nézhetitek meg.

IMG_1093ii.jpg

A technika itt is hasonló, a kivitelezés ebben az esetben inkább lányszobába illik, elegáns, romantikus darab.

CornerBookMarkglimpse.jpg

És ha már a romantika került szóba...

diy-valentines-day-bookmark_zps6f1fe420.jpg

Egy-egy könyvjelzőnek spatula is lehet az alapja!

spatulaflower_bookmark_craft.jpg

cow_bookmark_fancy.jpgForrások a képekre kattintva!

Programajánló

A Millenáris Park gyermeknapi rendezvényén (május 26.) a Pritt kézműves sátorban ezekhez hasonló könyvjelzőket és más különleges alkotásokat is készíthetnek az érdeklődők!

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr725302913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Állatbarát 2014.07.09. 17:03:27

imádoom <3 *-* *-* a könyvfaló másik,lányos változatát el is készítettem,a gombosat is,sőt még a pompomt is !! <3

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása