Színes Ötletek

a kézügyes blog

Könyvajánló a tánc világnapja alkalmából (X)

1983 óta a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapja, április 29-e a tánc világnapja. Ebből az alkalomból  a Cser Kiadó három könyvét 50 % engedménnyel rendelhetitek meg. Az akció  április 26-tól május 5-ig érvényes. Táncra fel!

Hastánc

Kevés nőiesebb mozgásforma van, mint a hastánc. Napjainkban egyre több nő kezd hastáncot tanulni, hogy miközben elsajátítja a több évezredes, végtelenül kecses mozdulatokat, felfedezve saját nőiességét, önmagát is megtalálja. Míg egyesek női lényük kiteljesítésére vágynak, másokat a kelet misztikus varázsa vonz. Ön bármelyik táborba is tartozik, hasznosnak fogja találni Laura Cooper: Hastánc című kötetét. A varázslatos képekkel illusztrált könyvből ötleteket meríthetünk, hogy milyen zenét válasszunk, vagy mit viseljünk tánc közben, és végül, hogy minként állítsuk össze saját táncelőadásunkat. A fotókon szereplő táncosok is bizonyítják, hogy a hastáncot bárki, bármilyen testalkattal, bármikor gyakorolhatja. Az egyszerű lépések a kezdőknek kínálnak bevezetést ebbe a rejtélyes táncba, míg az összetettebb mozdulatsorok, mint például a kardtánc, a haladó táncosokat szólítják meg.

banner1.jpg

Latin-amerikai táncok

A latin-amerikai táncok izgatóan erotikusak, az egész test részt vesz bennük, szeretetet, életörömöt egyaránt kifejeznek. Temperamentumuk kivétel nélkül mindenkit felpezsdít. A könyv elsősorban azoknak szól, akik szeretnének megtanulni táncolni, esetleg már elvégeztek egy kezdő tánctanfolyamot, vagy éppen tánciskolába járnak. A kötet kiváló segítség lehet az otthoni gyakorláshoz. Fellapozhatjuk, ha netán elfelejtettünk egy lépést, illetve a fejezetek elején hasznos tippeket kapunk azzal kapcsolatosan, hogy milyen zenét válasszunk. A latin-amerikai táncok csak ránézésre tűnnek ördöngösnek, ha követjük a könyvben szereplő útmutatást, és kitartóan gyakoroljuk a lépéseket, egy-kettőre a táncparkett ördögévé válhatunk!

Salsa Banner.jpg

 

Társastánc

A cél az, hogy bárhol, bárkivel, bármilyen zenére táncolni tudjunk. Bizonyára ön is lenyűgözve szemléli az elegáns angol keringőt lejtő táncosokat, és irigykedve figyeli a játékos gyors tánclépéseit. A Társastánc című kötet a világtáncprogram 11 táncának alaplépéseit mutatja be. A könyv elsősorban azoknak szól, akik szeretnének megtanulni táncolni, esetleg már elvégeztek egy kezdő tánctanfolyamot, vagy éppen tánciskolába járnak. A kötet kiváló segítség lehet az otthoni gyakorláshoz. Fellapozhatjuk, ha netán elfelejtettünk egy lépést, illetve ha nagyon ügyesek vagyunk, megpróbálhatunk elsajátítani egy-egy haladó táncfigurát is. Az illusztrációk között a népszerű Szombat esti láz című műsorból ismert Angyal Andrásról és Südi Iringóról is találunk képet.

ballroom.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr235250572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása