Színes Ötletek

a kézügyes blog

Anyák napi ötletek apró kezecskéknek

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mivel sok óvó- és tanítónéni kért egyszerű ötleteket anyák napjára, amelyeket az aprómanók is könnyen elkészíthetnek, íme, következik az első ötletcsokor!

1. 3D-s üdvözlőlap

1.jpg

 

Ez az ötlet a picit nagyobb gyerkőcöknek való, ők már egy kis segítséggel össze tudják állítani ezt a modellt. A manapság meglehetősen divatos 3D-s képeskönyveknek szerkezetét leegyszerűsítve, az alkalomhoz illő virágos díszítéssel nagy meglepetés lehet belőle, amelyet érdemes megőrizni minden anyukának.

A papírt alábbiak alapján kell bevágni, majd felragasztani a krémszínű kartonra.

2.jpg

3.jpg

Ezután tetszőlegesen kiválasztva jöhetnek a virágok, a küldő részre pedig felirat is kerülhet!

2. Újrahasznosított virágocska

123.jpg

A papírguriga már számtalanszor bizonyította, hogy mennyire jó alapanyag kreatívkodáshoz, és íme, virágot is lehet készíteni belőle. A félbehajtott gurigákat belülről tűzzük össze tűzőgéppel, majd kör alakban ragasszuk össze. A közepére pompont vagy papírkorongot is lehet ragasztani, ez eltakarja az esetleg pontatlan illesztést is. Hurkapálcára fűzve önmagában is helyes, de minicserépbe is el lehet "ültetni".  Ebben az esetben a cserepet egy kis darab száraz tűzőhabbal (kb. 300-350 Ft) érdemes kibélelni, szerintem egy kocka tűzőhabból egy ovis csoport bőven gazdálkodhat.

210.jpg

3. Anyák napi csokor

Ezt az üdvözlőlapot pedig a legkisebb kezecskék is el tudják készíteni, és ha még írni nem is fognak rá, rajzolni is lehet bele! 

221.jpg

319.jpg

69.jpg

Források a képekre kattintva!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

A Pritt Kreatív Klub és a Színes Ötletek Blog anyák napi játékot indított, amelynek keretében díjazzuk a három legötletesebb saját kezűleg készített anyák napi ajándékot! Kattints IDE a játékfelhívásunkért, és pályázz!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr255234584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása