Színes Ötletek

a kézügyes blog

Programajánló: Construma 2013

construma1.jpg

Új koncepció mentén felépített építőipari, épületgépészeti, otthonteremtési kiállításcsokor várja a látogatókat 2013. április 10-14. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban: a CONSTRUMA (építőipar), HUNGAROTHERM (épületgépészet), RENEO (megújuló energiák) és az OTTHONDesign (lakberendezés, design) együtt. A ház alapjainak lerakásától annak berendezéséig, a kerttervezésig mindent megtalálnak egy helyen a felújításra, építkezésre készülők.

ÉPÍTKEZIK? FELÚJÍT? CONSTRUMA 2013

A hatékony energiafelhasználású építkezés már nem csak a jövő víziója, hanem jelenünk meghatározója lett. Éppen ezért a CONSTRUMA kiállítóinak jelentős hányada is ennek szellemében hozza el termékeit, szolgáltatásait, és a kapcsolódó programok, gyakorlati bemutatók, tanácsadások közül több is foglalkozik majd a fenntartható építéssel. Ha energiatakarékos megoldásokat, új eljárásokat szeretne feltérképezni, megtalálja a kiállításon.

FŰTÉS, HŰTÉS, KLÍMA, MEGÚJULÓ ENERGIA: HUNGAROTHERM

A HUNGAROTHERM nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás megszokott épületgépészeti termékkörök mellé új témakörökkel is kiegészül: ezúttal a környezetvédelem (elsősorban a vízgazdálkodás) és az energetika témakörei kapnak bemutatkozási lehetőséget. A kiállítási csokor egy új taggal is bővül 2013-tól: a RENEO a megújuló energiaforrások kiállítása, az energia-hatékony építés témakörök termékkínálatát foglalja magába.

LAKBERENDEZÉS, DESIGN: OTTHONDesign

OtthonDesign_banner_630x201_hu.jpg

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: bútor (konyhabútor gyártók), konyhatechnológia/háztartási nagygépek, fürdőszoba/wellness, kandalló, burkolatok, szórakoztató elektronika, világítástechnika, a design legújabb trendjei.

Külön színfoltja lesz a kiállításnak a Medence csoport, a fiatal tehetséges designerekből álló csapat, akik újrahasznosított anyagokból állítanak elő bútorokat, használati tárgyakat.

A Lakberendezők Országos Szövetsége ezúttal is ingyenes lakberendezési tanácsadással várja az érdeklődőket. Ezúttal a fürdőszoba  és a konyha lesz a központi téma.

KERTTERVEZÉS, DÍSZNÖVÉNYEK: CONSTRUMA KERT

CONSTRUMA_2013_630x201_HUN.jpg

A CONSTRUMA KERT kiváló lehetőséget nyújt a legújabb kertépítési trendek feltérképezésére, színvonalas látványt, ötletet és vásárlási lehetőséget kínál. A programok között szerepel többek között Kertépítő verseny és Show, Bonsai kiállítás. Látványos japán kert és zöldtető építési bemutató. Dísznövényvásár is várja a nagyközönséget.

Képek forrása: construma.hu

Nyitva tartás a nagyközönség számára:  

április 13. (szombat) 9,00-18,00

április 14. (vasárnap) 9,00-17,00

Bővebb információ, kedvezményes online jegyvásárlás: www.construma.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr665196783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása