Színes Ötletek

a kézügyes blog

Tavaszváró ajtódíszek és koszorúk
Tavaszváró ajtódíszek és koszorúk

 Bizsereg már bennetek is a tavasz? Itt minden tiszta madárcsicsergés, elolvadt a hó, ragyogóan sütött a nap, még a szél sem vette el a kedvem. Egész délután mászkáltunk a parton, csodás volt végre napsütésben ácsorogni, és igaz, hogy nyakig sárosak lettünk, de komolyan mondom, még ennek is örültem.

Koszorúkat, ajtódíszeket pedig a tavasz beköszöntével is szoktam csinálni, annyira más érzés úgy hazaérkezni, hogy ott függ az ajtón valami kedves, színes, ...

2000 rajongó - nyereményjáték
2000 rajongó - nyereményjáték

Eljött végre a játék ideje, és tudom, hogy már egy kis ideje ígérgetem, de van mentségem a pár nap csúszásra. Tehát, eredetileg "havas" játékot szerettem volna, mert a múlt héten még térdig gázoltunk benne. Aztán ahogy elértünk a 2000 rajongót egyik napról a másikra tavasz lett. Szóval emiatt át kellett gondolnom az egészet, így gyorsan gyártottam még egy nyereményt.

 

És így lett igazán jó az egész, hiszen ha már 2000 rajongó, akkor kezdődjön ...

Mire jó egy rozsdás rugó?
Mire jó egy rozsdás rugó?

 Nem gondolom, hogy bárkinél is hegyekben állnak otthon a rozsdásodó ágyrugók, viszont lenyűgöz ez a fajta újragondolás, hogy sokan még egy ilyen valóban kacatnak tartott tárgyban is meglátják a fantáziát. Hiszen ki őrizgetne efféle lomokat, és minek? Pedig nagyszerű dolog meglátni benne a szépséget, új funkcióval felvértezni, és ismét használatba venni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Következő életükben például nagyszerű váza ...

Mágneses sminktartó tábla
Mágneses sminktartó tábla

 Ez az ötlet azért tetszett meg annyira, mert én állandóan rendezgetem a sminkszereimet, de még nem találtam fel a számomra ideális tárolási rendszert. Vagy nem elég átlátható, vagy túl sok helyet foglal el, egyszóval sehogyan sem jó. Ha ti is szerencsétlenkedtek olykor  sminkelés közben (sosincs kéznél a megfelelő szín vagy folyton felborul valamelyik flakon stb.), akkor ez az ötlet nektek szól!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pár ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása