Színes Ötletek

a kézügyes blog

Készíts kreatív képeslapot a Nikon segítségével
Készíts kreatív képeslapot a Nikon segítségével

A Nikon célja az idei karácsony alkalmával az, hogy új fényt adjon a karácsonyi ünnepnek és felelevenítse a nyomtatott üdvözletek homályba vesző, mégis igazán meghitt hangulatát. Egy polcról leemelt könyv illata pótolhatatlan, és egy békésen sercegő bakelit élménye is utánozhatatlan. Ilyen romantikus hagyomány egy kézzel írt, személyes képeslap is. A családunk és barátaink számára pedig a legértékesebb lapok azok, amik rólunk szólnak, amit tőlünk ...

Az egyediség vonzereje - Az őszi-téli szezon sztárjai
Az egyediség vonzereje - Az őszi-téli szezon sztárjai
2. rész

h_post_159497_import_4e26baeed6b91dfe.jpg

Schachenmayr márkánk kínálatából nem kizárólag az Argentina , Argentina Color és Frilly  (ezekről  ITT  olvashatsz bővebben) sálkötő fonalakra hívnánk fel a figyelmedet, hanem a hosszú évek óta, szezonról-szezonra megújuló formában kínálatunkat gazdagító Bravo fonalcsaládra is. A Bravo és Bravo Color töretlen népszerűségnek örvend a kezdő és a haladó kötők táborában is, köszönhetően remek minőségüknek, hatalmas színválasztékuknak és ...

Hópiheminták papírból
Hópiheminták papírból

Többen kértetek tőlem papírból kivágható hópehelymintákat, persze a kicsit bonyolultabb és látványosabb fajtából. Sikerült egy egész szép gyűjteményt összeállítanom, remélem, hasznosnak találjátok!

snowflake collage.jpg

Kép forrása:  Bon temps beignet

Az egésznek egyébként egyetlen titka van, mégpedig a papír összehajtása. Bon temps beignet oldalára kattintva nagyon részletesen megnézhetitek ennek a lényegét, és csomó mintát is találtok nála. Ezután pedig nem ...

Csináld magad karácsonyfadíszek (X)
Csináld magad karácsonyfadíszek (X)

Egyszerű, a háztartásban is fellelhető hétköznapi alapanyagokból is készíthető gyönyörű karácsonyfadísz. Persze néhány nélkülözhetetlen eszközre és alapanyagra is szükség lesz (csillám, jóféle ragasztó, anyagmaradékok, újrahasznosítható dolgok stb.), de az eredmény dicséretet érdemel majd. Tartsatok velem ma is!

1. Villanykörte díszek

249598004319739870_S0gbi4Nm_c.jpg

A különböző formájú kiégett villanykörték kitűnő alapanyagok karácsonykor. A tetején lévő fémrészt ...

Ajándék letölthető karácsonyi mintaívek
Ajándék letölthető karácsonyi mintaívek

Elérkezett az idő, hogy egy kis karácsonyi ajándékkal lepjelek meg titeket. Készítettem öt különböző karácsonyi mintaívet, amelyeket tetszés szerint felhasználhattok üvegfestéshez, papír ablakdíszek készítéséhez, üdvözlőkártyákhoz, vagy bármilyen kézügyeskedéshez. A mintákat ingyenesen letölthetitek PDF-formátumban a Színes Ötletek webáruház Mintaívek/Karácsony fülecskéje alatt. Vagy egyszerűen csak kattintsatok az alábbi képre.

PicMonkey Collage.jpg

Korábbi, ...

Gyertyadíszítés egyszerűen
Gyertyadíszítés egyszerűen

A hétköznapi tömbgyertyákat otthon is különlegessé varázsolhatjuk egészen egyszerű módon. Nézzétek, mit hoztam mára!

IMG_0659.JPG

1. Szalvétaragasztós megoldás

A gyertya egész felületét (vagy csak egy részét, ahogy tetszik) kenjétek át szalvétaragasztóval, és amíg nedves, hempergessétek meg alaposan csillámporban.

IMG_0633.JPG

IMG_0638.JPG

IMG_0665.JPG

2. Ragasztószalagos megoldás

Kétoldalas ragasztószalaggal ( ITT kapható) szabályosabb, spirális mintákat készíthettek, a technika pedig ...

Karácsonyi kosárkák (X)
Karácsonyi kosárkák (X)

Egy kosárkát karácsonyi díszítéssel ellátni szinte már rutinfeladatnak számít, de ha a kosarat is magatok fonjátok, nem győzitek majd bezsebelni a dicsérő szavakat. Ráadásul egyáltalán nem nehéz elkészíteni, egy kisebb méretű kosárkához mindössze 15 perc szükséges! És nem csupán asztali dekorációként funkcionálhat, hiszen ajándékba is adható.

Csipkésszélű kiskosár2.jpg

A legegyszerűbben a fenti képen is szereplő csipkés szélű kosárka készíthető el, ehhez pedig mutatok ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása