Színes Ötletek

a kézügyes blog

Mozaikozás: PVC-csőből virágtartó
Mozaikozás: PVC-csőből virágtartó

Ebben a projektben szinte minden benne van, ami közel áll a szívemhez: újrahasznosítás, mozaikozás, kert. A tárgyak különleges hangulatot sugallnak, részletgazdag kidolgozásukból árad, hogy simogató nyári napfénnyel vannak feltöltve.

IMG_6172.jpg 

...

Fonott karkötő kelta motívummal
Fonott karkötő kelta motívummal

Egy látványos, ugyanakkor egyszerű csomózási technikával készült karkötőt hoztam a hétvégére, aki még nem csomózott eddig, ettől megjöhet a kedve. Maga a minta kelta hangulatú, szép íves, tekergős. Erőteljes nyári színekből, de akár tengerész-stílusban natúr madzagból is jól fog kinézni. 

v11098(1).jpg

Anyagok:

Talplenyomat készítése homokkal
Talplenyomat készítése homokkal

Amikor néhány hónapos volt a kislányom, teljesen be voltam zsongva, hogy talp- és kézlenyomatot készítsék a csöpp kis kezecskékről és lábacskákról. Eléggé ledöbbentett, hogy mennyire drága egy-egy ilyen készlet, jó, tudom, ilyenkor semmi sem drága, de kicsit azért pofátlannak találtam a 3-4000 Ft-os árakat. Akkor találtam egy szuper ötletet, szinte ugyanez volt, mint amit most megmutatok, csak ott növényekről vettek hasonlóképpen lenyomatot. Most megtaláltam ...

25 nagyszerű ötlet kartondobozból gyerekeknek
25 nagyszerű ötlet kartondobozból gyerekeknek

Filléres ötletek gyerekjátékok készítéséhez különféle papírokból: kartondobozból, cipősdobozból, papírzsepis dobozból és WC-papír gurigából. Ezek között minden srác talál kedvére valót.

Nálunk is vannak olyan délutánok, amikor se a gyerek, se mi nem tudunk magunkkal mit kezdeni, na ilyenkor van itt az alkalom egy közös barkácsoláshoz. És utána is leköti őket... egy darabig, utána pedig jöhet a következő ötlet megvalósítása. 

Cardboard-Box-Ideas.jpg

A kép forrása ...

Nézd meg!

husvet_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

nebulo-iskolaszerek-banner-01-01-01.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása