Színes Ötletek

a kézügyes blog

Meseszép pünkösdi rózsák szaténból
Meseszép pünkösdi rózsák szaténból

Arra még várni kell egy kicsit, hogy a kertünkben is virágba boruljanak, azonban az ötlettel nem bírok várni.  Varázsoljátok ti is az otthonotokba a májusi kertek királynőjét, tündököljenek mindenhol bazsarózsák!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szükséges anyagok és eszközök:

  • Selyemszövet (pl: sifon, organza, szatén, taft)
  • Olló
  • Gyertya
  • Hímzőfonal
  • Tű, cérna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

Egy virágfej öt rétegből áll. Ehhez vágjatok ki az ...

Papírfüzérek 2.
Papírfüzérek 2.

 Tovább gyűjtögetem a papírfüzéres ötleteket, így szeretném inspirálni a Madarak és Fák napja alkalmából szervezett pályázatunk résztvevőit.

 

Egyszerű, mégis igazán látványos füzért készíthettek papírvirágokból. A közepén lyukasszátok ki a virágokat és fűzzétek őket vékony szalagra. Készíthettek többféle színűt, és használhattok mintás papírokat is.

Az ötlet forrása: Fubabee

 

Ez az ötlet igazán passzol a pályázat témájához, hiszen ...

Újrahasznosítás: Régi pólóból divatos nyaklánc
Újrahasznosítás: Régi pólóból divatos nyaklánc

 Az ilyen ötletek mindig felpörgetnek, ilyenkor általában indulok kutatni a szekrényben, hátha találok egy használaton kívüli kincset a terv megvalósításához. 

 

 Nincs szükség másra hozzá, mint

  • egy megunt pólóra
  • egy éles ollóra
  • és egy szabad fél órára.

 

 

1. A kifektetett pólóról vágjátok le a szegélyét.

 

2. Ezután vágjátok csíkokra. A csíkok szélessége változó lehet, attól függően, hogy mennyire szeretnétek a lánc szálait eltérő ...

5000 (6000) rajongó nyereményjáték
5000 (6000) rajongó nyereményjáték

 El sem hiszem, de amikor ezeket a sorokat írom az 5000 rajongó nyereményjátékhoz, épp megérkezett a 6000-dik kedves tag is a Facebook közösségbe. Csodálatosak vagytok. Nagyon gyorsan növekszünk, és ezt nem tudom elégszer megköszönni. Sokat törtem a fejem, hogy ezúttal hogyan fejezzem ki a hálámat, mi legyen a nyeremény. Olyasmit szerettem volna, ami eddig még nem volt. Aztán jött az ötlet, mert többen érdeklődtetek, hogy honnan lehetne beszerezni a korábban ...

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása