Színes Ötletek

a kézügyes blog

Fókuszban a gyöngyfűzés

A Facebookon már a napokban megosztottam az olvasókkal az én kis titkomat, most pedig itt a blogon is részletesen elmesélem, hogy miről van szó. Hosszú hónapok erőfeszítésének és gyöngyfűzéssel átvirrasztott éjszakáinak a végére tettünk nemrég pontot. A napokban megvalósult Martos Csillával (a társszerzőmmel) közös álmunk, ugyanis megjelent a Csodálatos gyöngyékszerek című könyvünk. Szóval most végtelenül boldogok vagyunk.

A könyvünkről részletesebb paramétereket a képre kattintva olvashattok:

gyongyekszerek banner.jpg

És tettem egy másik ígéretet is a Facebookon, így most bepillantást nyerhettek egy kicsit a könyvbe. Először is megmutatok néhány fotót a könyvben szereplő kedvenc ékszereimről.

DSCF4291.jpgVénusz világa

282726_1447975856250_4894512_n.jpgTündöklő harmatcsepp

És itt az utolsó ékszer, a Datolyavirág, amelynek az elkészítését is megosztom veletek. Ez egy különleges, térbeli alakzat, amely elsőre talán őrületesen bonyolultnak tűnhet, a valóságban azonban több, háromszöges peyote fűzéssel készült kis háromszögből áll, és egyáltalán nem nehéz elkészíteni. Remélem, élvezni fogjátok az elkészítést, vágjatok bátran bele. Adhatjátok ajándékba is, de a magatok örömére is megfűzhetitek. A teljes leírás megtekintéséhez kattintsatok a képre! 

DSCF4296 2 másolata.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr664944443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kreablogger 2012.12.04. 09:13:28

Nagyon szépen köszönjük! Csilla és Eszter

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása