Színes Ötletek

a kézügyes blog

Töltőállomás cipősdobozból

Ma leszámolunk a kábeldzsungellel! Egy pár perc alatt megvalósítható ötletet hoztam, amely megoldást kínál a folyton gubancolódó, átláthatatlan töltőkábelek kordában tartásához.

diy-recharge-station.1-540x358.jpg

Ahogy a cím is ígéri, a doboz lesz a lelke az egésznek. Akkorát válasszatok, amelybe belefér egy több készülékhez használható hosszabbító. 

A doboz egyik oldalára tapétavágó késsel vágjatok lyukakat a kábeleknek. Szebben mutat, ha szereltek rá valamilyen díszítő elemet, amely nem csak az esztétikai élményt növeli, hanem az élettartamát is meghosszabbítja. A képen látható fém keretnek/ablaknak nem tudom a pontos nevét, de irodaszer üzletekben kapható, nekem mondjuk nagyon tetszik, de használhattok mást is.

Recharge-Station-Prep-540x180.jpg 

Ezután a doboz oldalára is vágjatok egy rést a hosszabbító zsinórjának.

Power-Cord-Cable-End_01.jpg

Most már helyükre kerülhetnek a töltők és doboz fedele is.

Recharge-Station-Before-After-540x270.jpg

Forrás: Tasha Chawner

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinesotletek.blog.hu/api/trackback/id/tr984719688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2012.08.19. 12:30:38

Bár akkor már praktikus lenne venni egy usb-s töltőt, aminek több kimenete van. Az kevesebbet fogyaszt, mint a tucatnyi különálló...
Ja, meg arra azért ügyelni kell, hogy ha valamelyik töltő nagyon melegszik, akkor érdemes még lukakat tenni valahova a dobozra.

toscanini · http://domboldalon.blog.hu 2012.08.19. 13:26:56

Remek!
Ilyen ötleteket várok mindenkitől a házikómhoz:

domboldalon.blog.hu/

venszivar 2012.08.19. 13:36:47

Nekem úgy rémlik, mintha már évekkel ezelőtt szó volt arról, hogy a gyártók egyforma kimenetelű töltőket ill. készülékeket fognak gyártani...........csak duma volt róla ?

cso zsi 2012.08.19. 14:03:00

@Meister: Ha megnézed az ilyen többkimenetes (általában 4) töltőket, akkor láthatod, hogy a kb.2 amperes teljesítmény a rádugott eszközök számával csökken. Feleződik, negyedelődik.
Azaz sokkal kisebb teljesítményt fog leadni, ezáltal tovább tart a művelet. Cseppet sem biztos, hogy olcsóbb.
Némelyik eszközt valamilyen oknál fogva nem is tölti az ilyen töltő.

Programajánló

kalaka_banner.jpg

Pinterest

pinterest_banner.jpg

colors & ideas

colorsandideas_banner_1.png 

 

Ajánló

szinestizespromocio_banner.jpg

Színes Ötletek

A Színes Ötletek blogon megtalálsz minden kreatív technikát, hozzájuk gyakorlati tudnivalókat, DIY és környezettudatos ötletek egész arzenálját. Kaphatsz tippeket lakberendezéshez, újrahasznosításhoz, találsz mintákat gyöngyfűzéshez, kötéshez, horgoláshoz, varráshoz, készíthetsz divatos kiegészítőket, dekorálhatod az otthonod, szépítheted a kerted, ünnepi és alkalmi dekorációkat készíthetsz, mindezt egy igazán jó hangulatú közösség tagjaként.

Impresszum

impresszum_1.jpg

süti beállítások módosítása